IniciSUECASueca per Davant pren el relleu al GISPM de cara a les...

Sueca per Davant pren el relleu al GISPM de cara a les eleccions municipals

La formació independent local liderada per Julián Sáez revelarà en breu la candidatura per al 28-M

La candidatura independent de Sueca encapçalada per Julián Sáez concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig sota la nova marca Sueca per Davant (SxD), nom que ja apareix inscrit des del passat 17 de març al Registre de Partits Polítics del Ministeri de l’Interior.

D’esta manera, el grup independent local trenca amb l’anterior denominació GISPM, en paraules del mateix Sáez, “excessivament llarga i amb fins a tres consonants seguides en les seues sigles que sens dubte eren un obstacle a l’hora de connectar amb l’electorat”.

Julián Sáez, candidat a l’alcaldia per Sueca per Davant. SxD

Segons el president i alcaldable de Sueca, amb la nova nomenclatura Sueca per Davant i les seues sigles SxD “pretenem contactar millor amb la ciutadania i, com el mateix nom indica, anteposar sempre a les nostres decisions polítiques l’interés general de Sueca, del Perelló i del Mareny de Barraquetes”.

Després d’un procés administratiu de diversos mesos, el nou partit polític independent d’àmbit local pren el relleu al GISPM, que des de la seua fundació el 2011 sempre va obtenir representació a l’Ajuntament de Sueca, arribant a ocupar l’alcaldia a la legislatura 2011-2015.

Com ja es va fer públic el passat mes de novembre, el periodista Julián Sáez serà el candidat de Sueca per Davant (SxD) a l’alcaldia de Sueca. D’ací a poc temps es coneixerà la composició total de la candidatura independent que, això sí, ja coneix els tres primers llocs d’eixida. A l’actual portaveu municipal i regidor de Comunicació l’acompanyaran l’advocada Noelia Benedito, actual regidora d’Hisenda, i la tècnica superior en integració social, Sari Sáez.

Més llegits