Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECASueca ofereix una nova edició del Curs de Monitors d’Activitats de Temps...

Sueca ofereix una nova edició del Curs de Monitors d’Activitats de Temps Lliure

L’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa una nova edició del Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, les inscripcions del qual podran realitzar-se del 22 de maig a l’11 de juny. 

El curs es realitzarà del 3 al 31 de juliol en el Casal Jove, en horari de 9 a 14 hores, excepte els dies 10, 12, 13, 18, 25, 26, 27, 28 i 31 que també tindran horari vespertí, de 15 a 20 hores. Les persones interessades hauran de tindre els 16 anys complits, encara que l’expedició de la titulació es realitzarà una vegada se supere la majoria d’edat. 

La instància es podrà presentar, preferentment, mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament (www.sueca.es) o bé físicament en el Departament d’Informació i Atenció al Ciutadà (DIAC). En la sol·licitu que s’ha d’emplenar (de caràcter general), s’haurà d’especificar la inscripció en el Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure i acompanyar d’una còpia del DNI. En la inscripció, que es realitzarà per rigorós ordre d’entrada, tindran prioritat les persones empadronades a Sueca. 

El Curs de Monitor/a d’Activitats de Temps Lliure està reconegut i homologat per l’IVAJ. Té una duració de 310 hores: 150 hores corresponents al mòdul teòric i 160 al mòdul pràctic. Consta d’un màxim de 35 places i el seu preu és de 76,23 euros.

Imatge d’arxiu del curs de 2022. AJ. DE SUECA

Més llegits