Diumenge, 24 setembre, 2023
IniciSUECASueca ja celebra el Nadal

Sueca ja celebra el Nadal

La tradicional cita que serveix per a engegar l’enllumenat preparat per a les dates nadalenques es va dur a terme el diumenge 4 de desembre

Enguany es pot accedir dins de l’arbre de Nadal.

Després d’haver-se de canviar el dia previst inicial ment, el passat diumenge 4 de desembre l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Festes, va oferir la tradicional encesa de la il·luminació que dona inici a l’època més especial de l’any, el Nadal.

Com tots els anys, des de la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora de Festes, Gema Navarro, acompanyats dels membres de la Corporació Municipal, procediren a realitzar el compte enrere per a la inauguració de l’espectacle de llums i animació que s’ha preparat i que inclou algunes novetats enguany. “Hem treballat per a aconseguir un ambient nadalenc càlid que contribuïsca a l’alegria de totes les generacions, apostant de nou per oferir una il·luminació repartida per tots els racons de la ciutat. Enguany, a més, hi han novetats importants en la decoració, ja que es pot accedir a l’interior de l’arbre nadalenc que presideix la plaça de l’Ajuntament. Esperem que les famílies al complet gaudisquen de la programació que hem preparat”, va assenyalar la regidora de Festes, Gema Navarro.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va agrair el treball transversal de diverses regidories per a oferir una programació especial en estes dates “el nostre consistori va organitzar una gran festa per a donar la benvinguda al Nadal en la qual, a més de comptar amb el nostre betlem, un arbre de grans dimensions i la il·luminació especial, els assistents van poder gaudir de focs artificials, música en directe, personatges d’animació que repartiren dolços nadalencs als més xicotets de la casa i, per descomptat, un espectacle de neu artificial”.

L’alcalde va “desitjar unes molt bones festes i que gaudim junts d’eixe ambient, especialment els nostres xiquets i xiquetes”.

Campanyes de Nadal

La regidora de Comerç, Manoli Egea, va assenyalar que ja s’està procedint també a la promoció de la campanya per a fomentar les compres nadalenques en el xicotet comerç local. “Per a això, els personatges Mickey i Minnie repartiran globus amb un eslògan nadalenc ‘En Nadal, arrima’t al comerç local’ a tots els xiquets que acudisquen eixe dia, a fi d’animar a la ciutadania al fet que compre els seus regals a la nostra ciutat, ajudant així als nostres veïns i veïnes propietaris dels negocis”.

Mickey i Minnie en la plaça de l’Ajuntament.

Manoli Egea va explicar també que, en els pròxims dies, es donaran més detalls de com es pot participar en totes les accions que es promouran des de la seua Regidoria per a incentivar les compres, tal com s’ha fet durant tota la legislatura, com ara les cartes per al Pare Noel que facilitaran els comerços que així ho desitgen, o la instal·lació d’una pista de patinatge i un photocall, entre moltes altres activitats. “Aprofitàrem l’encesa de les llums per a continuar promocionant la campanya de compres en el comerç local que vam iniciar fa unes setmanes titulada ‘A Sueca compra + per -‘. El nostre objectiu és convidar i recordar als nostres veïns que si compren a Sueca contribueixen a tindre viva la nostra ciutat”.

Més llegits