Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECASueca inverteix 360.000 euros més en la reparació de camins rurals

Sueca inverteix 360.000 euros més en la reparació de camins rurals

Els treballs es van iniciar en les vies més pròximes al nucli urbà i, a poc a poc, s’han anat realitzant en zones més pròximes a la marjal

L’Ajuntament de Sueca, a través del Consell Agrari, continua invertint en la millora i condicionament de camins rurals. En esta ocasió, els treballs de reasfaltat es realitzaran en els de la Closa Vella (camí vell d’Albalat), de Múzquiz (de l’escorxador als Canos) i de les Cendroses. “Tal com vam anunciar este estiu, el Consell Agrari està fent un esforç importantíssim per al manteniment i conservació de les carreteres pel que respecta a l’asfaltat, òbviament fora dels límits del parc natural, i en els arrossars. Hem començat per tres vies importants que tenen molt pas de vehicles, amb l’objectiu de reordenar el trànsit i disminuir així el nivell de perillositat”, explica el president del Consell Agrari i regidor d’Agricultura, José Luis Ribera.

Operaris treballant en un camí rural.

El pressupost destinat per als treballs és de 360.000 euros, una quantitat que se suma a la invertida durant els últims mesos per als pegats de camins. “Cal tindre en compte que Sueca compta amb 240 quilòmetres de carreteres agrícoles, i que el seu manteniment, sumat a la dana que ens va afectar seriosament i al fet de no rebre cap ajuda compensatòria per part d’altres institucions superiors, ha provocat que des del Consell Agrari s’haja hagut de fer un gran esforç per a mantindre els nostres camins en òptimes condicions, tal com estem fent”, indica José Luis Ribera

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, explica que la pretensió de l’Ajuntament era actuar amb anterioritat en esta qüestió, però les circumstàncies viscudes amb la pandèmia van retardar tots els projectes. “Tot i això, al llarg de la legislatura el nostre compromís ha sigut sempre al 100% com hem demostrat. Hui dia, esta és una de les apostes més fortes que farem quant a millora i adequació de camins rurals, molt danyats també per diversos episodis meteorològics, que necessiten d’una ràpida actuació en benefici de totes les persones que els utilitzen sovint”. 
Els treballs es van iniciar en les vies més pròximes al nucli urbà i, a poc a poc, s’han anat realitzant en zones més pròximes a la marjal, “sempre amb els permisos corresponents. A més, vull anunciar que, en breu, es començarà amb la construcció del pont que unirà les partides del Cavall i de Braçal”, conclou José Luis Ribera.

Més llegits