Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECASueca enceta l’any amb 3.250 usuaris al canal oficial de Telegram

Sueca enceta l’any amb 3.250 usuaris al canal oficial de Telegram

El regidor de Comunicació, Julián Sáez, considera important “que la xifra de subscripcions continue creixent i que siguen moltes més les persones que tinguen al seu abast tota la informació oficial”

Sueca ha encetat l’any 2023 superant la xifra de 3.250 usuaris i usuàries del seu canal municipal de Telegram. Des de la seua creació a les darreries de 2019, les subscripcions a esta font d’informació gestionada des del Departament de Comunicació i Premsa de l’Ajuntament de Sueca no han parat mai de créixer.

Julián Sáez.

Per al regidor de Comunicació, Julián Sáez, “el temps ens ha donat la raó i cada setmana que passa són més a Sueca els telèfons mòbils que tenen instal·lat este servei gratuït per on es canalitza la informació d’interés públic que es genera al municipi”.

Però, tot i l’excel·lent rebuda per part de la ciutadania, Sáez no es conforma i creu que encara hi ha molt de marge de millora. “Considere que a Sueca encara hi ha molts telèfons que no tenen l’aplicació instal·lada. Creguem que és important que la xifra de subscripcions continue creixent i que siguen moltes més les persones que tinguen al seu abast tota la informació oficial. En les pròximes setmanes, posarem en marxa una xicoteta campanya a través dels mitjans locals per conscienciar de la idoneïtat d’estar connectats a través de Telegram amb l’Ajuntament”, ha apuntat el regidor de Comunicació. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha assenyalat també que “estem molt contents amb la gran acceptació que ha tingut este canal de comunicació municipal i, per això, volem animar a la ciutadania que encara no s’ha inscrit al fet que ho faça perquè, gràcies a això, podrà estar al dia de manera instantània de tot tipus d’informacions de gran interés”.

Amb el canal oficial de Telegram, la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Sueca insisteix, els 365 dies de l’any, en l’aposta d’oferir a la ciutadania una informació transparent, ràpida, eficaç i sense cost per a les arques municipals. Directament als telèfons mòbils, els usuaris i usuàries reben informació referent a ofertes de treball, agenda, subvencions, beques, farmàcies de guàrdia, notícies d’actualitat o situació meteorològica local en temps real, entre altres.

Més llegits