Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciSUECASueca continua amb la renovació de les seues places i vies urbanes

Sueca continua amb la renovació de les seues places i vies urbanes

L’Ajuntament pretén “millorar la qualitat de vida de la ciutadania“

Les obres de renovació de vies públiques de Sueca continuen. En esta ocasió li ha tocat el torn a algunes de les voreres, tant en el nucli urbà com en la zona marítima. En el nucli urbà, els treballs se centren en els carrers Benissants de la Pedra, Ronda del Borx, Via Ferrocarril, Francisco Ferri i Sequial. Així mateix, és de remarcar l’actuació realitzada recentment al carrer Sant Cristòfol, una zona cèntrica que, després de la seua completa renovació per a eliminar els desnivells que presentava, ha millorat i augmentat considerablement la seguretat dels vianants, especialment de les persones majors; i també les intervencions de menys envergadura realitzades per a anul·lar el risc de caigudes per desperfectes en la via pública. “Renovacions i intervencions als nostres carrers que suposen més de 2.000 metres quadrats en voreres i més de 32.000 en calçades”, assenyalava el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco, qui també va voler fer esment de les actuació prevista en la plaça del Portal que se sumarà a la ja iniciada en la plaça de Sant Doménech, “amb la finalitat de crear zones noves de descans on poder gaudir de moments d’oci i conversa entre els nostres veïns o passar matins i vesprades compartint amb els xicotets de la casa”, segons Fernando Franco.

La plaça del Portal, el passat 9 de gener. AJ. DE SUECA

Per al responsable d’Urbanisme, les voreres constitueixen “un element principal que ens protegeix del trànsit rodat quan caminem per les vies públiques i han d’oferir-nos seguretat. Estes renovacions suposen una satisfacció immensa per al veïnat, que durant anys ha patit el risc de caigudes sense obtindre una resposta satisfactori per part de l’Ajuntament. Nosaltres passegem per la ciutat i sabíem que havia estat molt abandonada, per això, estem donant resposta a eixa deixadesa manifesta d’anteriors equips de govern”, va assenyalar Franco, qui va remarcar també la gran inversió que s’està realitzant en diferents carrers del municipi, “dignificant zones oblidades els ciutadans de les quals paguen els seus impostos com la resta. Si els nostres majors ens van deixar en herència una ciutat bonica, nosaltres tenim l’obligació de mantindre-la i millorar-la en benefici de la ciutadania”. 

“Les voreres constitueixen un element principal que ens protegeix del trànsit rodat quan caminem per les vies públiques i han d’oferir-nos seguretat. Estes renovacions suposen una satisfacció immensa per al veïnat, que durant anys ha patit el risc de caigudes sense obtindre una resposta satisfactori per part de l’Ajuntament. Nosaltres passegem per la ciutat i sabíem que havia estat molt abandonada, per això, estem donant resposta a eixa deixadesa manifesta d’anteriors equips de govern”, va indicar el responsable d’Urbanisme, i va remarcar també la gran inversió que s’està realitzant en diferents carrers del municipi, “dignificant zones oblidades els ciutadans de les quals paguen els seus impostos com la resta. Si els nostres majors ens van deixar en herència una ciutat bonica, nosaltres tenim l’obligació de mantindre-la i millorar-la en benefici de la ciutadania”.

Zona marítima

Per altra banda, les actuacions en la zona marítima s’estan realitzant en les poblacions de Bega de Mar, al carrer Vall d’Agres; Calderer, al carrer Lleveig; i les Palmeres, en la Via de Sant Roc i adjacents.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va explicar que, des de l’inici de la legislatura, una de les principals metes va ser “actualitzar i millorar les infraestructures viàries de la ciutat i el seu litoral, ja que ens vam trobar amb una situació molt deteriorada que requeria d’una actuació urgent. Per tant, des del minut zero, i malgrat totes les contingències que s’han presentat en esta legislatura, hem apostat per millorar-les i donar-les l’ús adequat. No representen projectes de grandíssima envergadura, però si que resulten igualment necessaris de dur a terme”. Així mateix, l’alcalde va remarcar “la decisió d’apostar sempre per dotar de recursos econòmics este tipus d’accions tan beneficioses per a la ciutat”.

Més llegits