Divendres, 31 març, 2023
IniciEsportsSueca celebrarà la seua tradicional Cursa Nadalenca divendres que ve 23 de...

Sueca celebrarà la seua tradicional Cursa Nadalenca divendres que ve 23 de desembre

Divendres que ve 23 de desembre, Sueca acollirà una nova edició de la Cursa Nadalenca, una cita que s’ha convertit ja en tota una tradició quan arriben estes dates. El club esportiu Cobarde’s Team torna a fer-se càrrec de la seua organització, després de dos anys d’interrupció per la pandèmia, i comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esport. Com és costum, la carrera té fins benèfics que, en esta ocasió, aniran destinats a l’Asil d’Ancians Desemparats de Sueca. 

“Cada participant podrà fer la donació en metàl·lic que considere en recollir el seu dorsal, el mateix dia abans de l’inici de la prova, a partir de les 17.30 hores, i se li farà lliurament d’una bossa com a obsequi. La carrera és no competitiva, apta per a totes les edats i nivells, ja que la finalitat és passar-ho bé i, per això, volem animar a tots els que s’apunten al fet que acudisquen disfressats a gaudir de l’ambient compartint amb la família i amics”, ha assenyalat Dani Morell, un dels organitzadors de la prova del club Cobardes Team, qui ha tingut també paraules d’agraïment cap a l’Ajuntament de Sueca i la Regidoria d’Esport, “per facilitar-nos tant el treball”, i cap al gran nombre d’empreses col·laboradores que estan aportant regals per als guanyadors dels diferents premis, que s’entregaran en finalitzar la carrera, a les disfresses més divertides i enginyoses, segons les diferents categories. “El lliurament de premis suposa un al·licient més, ja que el principal motiu de la carrera és el seu caràcter benèfic i que els participants s’ho passen bé. Per a nosaltres és molt gratificant treballar en una prova d’este tipus i comprovar com es bolca la ciutadania”, ha afirmat un altre dels seus organitzadors, Álvaro Denia

Per a la regidora d’Esport, Celia Beltrán, esta cursa és una de les més especials de l’any perquè participen famílies i grups d’amics, perquè es pot fer disfressats i per les dates en les quals ens trobem. “Estem molt contents que el club haja continuat amb el treball que s’inicia fa alguns anys i torne a organitzar la prova. Voldria animar a tota Sueca al fet que participe perquè, com en quasi tots els casos, té caràcter benèfic. Tot el que es recapte de les aportacions es destinarà íntegrament a l’Asil, perquè les despeses de l’organització són a càrrec de l’Ajuntament i els premis seran regals cedits per empreses col·laboradores. Però, a més, l’Ajuntament vol aportar dos regals més als ja establits, que seran per al club esportiu i la comissió de falla amb més participants en la carrera”.

Per la seua part, l’alcalde, Dimas Vázquez, ha intervingut en la presentació de la cursa per a felicitar el club Cobardes Team per la seua organització i continuïtat, “la cita suposa una bona excusa per a celebrar estes dates tan entranyables d’una manera diferent, divertida i, a més, saludable, practicant esport amb la família i els amics. I tot això, per una bona causa. Per esta raó, vull convidar a la ciutadania al fet que participe i col·labore amb l’Asil, una entitat molt apreciada a la ciutat per la seua extraordinària labor. No cal fer la prova corrent, es pot fer caminant també o, fins i tot, fer una aportació encara que no es participe”. Finalment, l’alcalde ha volgut agrair la col·laboració de les empreses que amb les seues aportacions facilitaran regals per als participants, i animar altres a fer-ho perquè encara són a temps.

Més llegits