IniciSUECASueca acomiada als joves participants en el Pla d'Ocupació Municipal

Sueca acomiada als joves participants en el Pla d’Ocupació Municipal

L’Ajuntament va destinar 42.461 euros al programa ‘Sueca et beca’

Els 17 joves estudiants que han participat en la segona edició del Programa d’Ocupació Municipal ‘Sueca et beca’ van rebre un acte d’acomiadament, este dijous 31 d’agost, en el saló de plens de l’Ajuntament de Sueca. L’alcalde, Dimas Vázquez, i la regidora responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), Ángela Marí, van agrair la tasca duta a terme pels joves, que amb este pla van poder desenvolupar pràctiques remunerades en diferents departaments de l’Ajuntament durant els mesos de juliol i agost.

“Des del departament d’ADL, vam reprendre fa dos mesos este projecte, subvencionat al 100% per l’Ajuntament de Sueca, amb l’objectiu d’acostar el funcionament intern de l’administració local a la joventut. Estem molt agraïts per la seua implicació en el treball que han realitzat en els diferents departaments del consistori. Intentarem tots els anys dur a terme este projecte i apostar per ells i elles perquè, en definitiva, són el futur”, va assenyalar la regidor d’ADL, Ángela Marí.

En els mateixos termes es va expressar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, qui va valorar molt positivament el resultat del programa i va agrair a tots els participants el seu esforç; al mateix temps que els va desitjar el millor en el seu futur professional. 

El Programa d’Ocupació Municipal ‘Sueca et beca’ s’ha dirigit exclusivament a joves empadronats en el municipi, majors de 18 anys, que estigueren finalitzant els seus estudis universitaris o de cicles formatius i volgueren realitzar pràctiques per a afavorir el seu accés al món laboral. Per a això, l’Ajuntament de Sueca ha destinat 42.461,62 euros euros de recursos propis.

Més llegits