IniciOpinióSolidaritat amb Càritas: Una Romeria Nocturna solidària

Solidaritat amb Càritas: Una Romeria Nocturna solidària

OPINIÓ · Grup Senderista Olivetes Xafaes

Els organitzadors de la Romeria Nocturna Mare de Déu dels Desemparats, Luis Ruiz i Andrés Ventura, del Grup Senderista de la Ribera del Xúquer “Olivetes Xafaes”, han volgut manifestar com tots els altres anys, la solidaritat amb Càritas Inter parroquial. El president del Grup Senderista, Juan Antonio Llopis Sisternes, junt a altres membres de les Olivetes Xafaes que enguany també han format part de l’organització de la romeria, han fet entrega de 250€ als responsables de Càritas amb l’objectiu d’ajudar a l’esmentada associació, a oferir eines i recursos a les persones més vulnerables per superar les situacions de pobresa i exclusió social.

Este donatiu és gràcies a les persones participants i també als nostres patrocinadors dels panous i xocolate. Els panous del forn de la Beata i el xocolate és una gentilesa de la FUNDACIÓ SASM pensant que cal promoure la solidaritat com un eix fonamental per a millorar la vida de persones ateses per Càritas.

Volem manifestar novament el nostre agraïment als patrocinadors: La Beata Inés, Fundació SASM, Copymat, Papereria Rocher, i al mateix temps volem fer un reconeixement al gran treball que fa el voluntariat de CÀRITAS per a que tots i totes ens puguem sentir acompanyats en tot moment, acollint i ajudant als demés, i això és el que justament hem volgut fer amb aquest acte solidari.

Més llegits