Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciEsportsSara Bonillo disputa la prova de la Copa del Món de ciclocròs...

Sara Bonillo disputa la prova de la Copa del Món de ciclocròs de Dublín

Després de córrer a Txèquia, la ciclista del CxSueca ho farà a Irlanda

Sara Bonillo, a Tàbor.

Sara Bonillo i l’equip CXSueca representaran, este diumenge 11 de desembre, al ciclocròs espanyol en la prova elit-sub23 femenina de la Copa del Món de Dublín (Irlanda). La suecana tornarà així a la màxima competició internacional després d’haver participat el passat 23 d’octubre a la cita de Tàbor (República Txeca), on va ocupar el lloc 50.

“Segons teníem previst en la planificació que férem a principi de temporada, hem completat un primer bloc de 14 carreres, 12 d’elles internacionals, abans de fer una xicoteta parada de dos setmanes sense competir. Ara toca reprendre la segona part de la temporada, on tenim reptes bonics com tractar de guanyar la Copa d’Espanya a casa i afrontar amb garanties el Nacional de gener”, explica Sara.

“També em fa molta il·lusió poder disputar la Copa del Món de Benidorm. No tots els dies es pot córrer una prova així a la teua terra i davant el teu públic. Només de pensar-ho m’emocione”, assegura una Sara Bonillo que també mira de reüll el Campionat del Món de Hoogerheide. “Fa dos anys vaig estar convocada i me’l vaig perdre per culpa de la Covid. Allò va ser molt dur. Espere poder estar esta vegada i repetir l’experiència que vaig viure el meu primer any de sub23 a Suïssa”, conclou la suecana.

Més llegits