IniciSUECARibera i Ramírez, possible candidatura

Ribera i Ramírez, possible candidatura

Una nova candidatura podria estar coguent-se a Sueca. Així ho assegurava el passat dijous 16 de març el diari Levante-EMV en la seua informació comarcal.

Ramírez i Ribera van coincidir en el PP en l’època de Camps. FACEBOOK

Segons este mitjà de comunicació, el malestar generat per la imposició per part de l’executiva provincial del Partit Popular de Carolina Torres com a candidata a l’alcaldia de Sueca en les eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig manté convulsionada a part de la militància i a un significatiu nombre de simpatitzants.

Les tensions generades per la designació tindran conseqüències, atés que els dos últims líders de la formació en la capital de la Ribera Baixa, José Luis Ribera i Carlos Ramírez, podrien estar impulsant ara una llista independent que també concorrerà als comicis.

Segons esta informació, la preparació de la nova candidatura ja estaria molt avançada i d’ací a poc temps seria presentada en societat. Tots dos s’integrarien en la plataforma denominada Unió de Ciutadans Independents (UCIN).

Cal recordar que els dos van coincidir en el Partit Popular fa uns anys quan la candidatura de Carlos Ramírez va aconseguir ser la llista més votada al municipi.

Més llegits