Dilluns, 20 març, 2023
IniciSUECA‘Reincorpora’t’, el nou Pla d’Ocupació oferit per l’Ajuntament de Sueca, ja és...

‘Reincorpora’t’, el nou Pla d’Ocupació oferit per l’Ajuntament de Sueca, ja és una realitat

El municipi destinarà 400.000 euros cada any de fons propis amb l’objectiu de promoure la creació de llocs de treball

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), va posar en marxa en esta legislatura el primer Pla d’Ocupació Municipal, finançat amb recursos propis al 100%, amb l’objectiu de promoure la creació d’ocupació a la nostra ciutat, complementant l’oferta dels plans autonòmics i estatals i suplint les necessitats específiques que tenia l’Ajuntament en determinats departaments. Després de l’èxit aconseguit, des de la Regidoria d’ADL s’ha posat en marxa un nou Pla d’Ocupació Municipal, denominat ‘Reincorpora’t’, que tindrà una vigència de quatre anys (2023-2026) i al qual es destinaran 400.000 euros cada any. 

Treballs en la placeta de Sant Domènec.

“La nostra premissa més important ha sigut sempre procurar el major benestar possible per a la nostra ciutadania, impulsant mesures que reduïsquen la taxa de desocupació i la desigualtat social, les quals s’han vist incrementades després de la pandèmia. La pèrdua d’ocupació per a un ampli sector de la població, i les dificultats i limitacions per a accedir a un nou treball, ens van portar a plantejar-nos un nou Pla d’Ocupació Municipal 2023-2026 amb recursos propis, al qual hem denominat Reincorpora’t, amb l’objectiu d’activar i promocionar l’ocupació i inserció de les persones desocupades i els col·lectius més vulnerables, com ara aturats de llarga duració, en risc d’exclusió social, dones o majors de 45 anys, perquè puguen accedir al mercat laboral en igualtat de condicions”, ha assenyalat la regidora d’ADL, Carmen Pérez. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha explicat que, encara que és l’empresa privada el vertader motor en la creació d’ocupació, “nosaltres, com a institució pública local, també tenim el deure cap a la nostra ciutadania de crear llocs de treball que contribuïsquen a minorar la desocupació i les diferències d’àmbit social que genera en la majoria dels casos. En eixa conjuntura, el nostre Ajuntament continuarà treballant en la mateixa línia per a complementar-se amb l’empresa privada i contribuir a generar ocupació per a totes les edats”. 

Dins de les previsions per a 2023, el nou Pla d’Ocupació Municipal ‘Reincorpora’t’ contempla una primera oferta per a principis d’any que consistirà en 16 llocs de treball amb un contracte laboral de sis mesos de duració. Els llocs a cobrir seran: 3 administratius, 1 conserge, 1 peó d’obra, 1 tècnic de Participació Ciutadana i Transparència, 1 oficial d’obra, 2 oficials pintors, 5 peons d’oficis múltiples i 2 oficials electricistes. En breu, es facilitarà tota la informació a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

spot_img
spot_img

Més llegits