IniciSUECAQui prova la paella de Sueca, repeteix

Qui prova la paella de Sueca, repeteix

Caixa Popular, Turia, Carmencita i Arroz Dacsa renoven el seu suport a la 62 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

Al número cada vegada més creixent d’empreses patrocinadores del certamen gastronòmic de Sueca, el més antic de quants se celebren a Espanya, s’uneixen, de nou, quatre prestigioses empreses i entitats convertides en tot un referent quant a col·laboració amb el Concurs suecà es tracta. Representants de Caixa Popular, Cervesa Turia, Carmencita i Arroz Dacsa, al costat dels dirigents municipals, van procedir a la signatura dels convenis corresponents per a mostrar el seu total suport a la 62 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. 

Lorena González, directora de l’oficina de Sueca de Caixa Popular, va mostrar la seua satisfacció per poder tornar a col·laborar, un any més, amb el certamen “perquè està dins dels nostres valors, com a entitat cooperativa i valenciana, poder donar suport a iniciatives que defensen i promouen la nostra cultura. I què millor que fer-ho amb la paella valenciana com a protagonista!”.

En la mateixa línia s’ha expressat Lorena Lázaro, responsable de marca i comunicació de Dacsa Group, “i és que nosaltres formem part de l’ingredient principal de la paella i, a més, el nostre arròs està certificat per la Denominació d’Origen Arròs de València, que garanteix la seua procedència i qualitat. És, per tant, un orgull patrocinar un concurs culinari tan internacional com este”

Per la seua part, la representant del departament de Comunicació i Relacions Externes de Carmencita, Victoria Barcos, va remarcar també l’interés mostrat per col·laborar, una vegada més, amb el certamen, “a més, és el nostre centenari, complim cent anys d’història, i com no, volem compartir-ho amb tots vosaltres. Carmencita ha de ser ací perquè ha d’aportar tot el sabor, el color i l’aroma que ofereix una bona paella”.

Més llegits