IniciCulturaÓscar Martínez, reconegut en la gran final del certamen De Viva Veu

Óscar Martínez, reconegut en la gran final del certamen De Viva Veu

El jove suecà Óscar Martínez Testa, de 10 anys i alumne de 4t de Primària del CEIP Carrasquer, va ser reconegut amb una de les mencions especials del jurat en la gran Final del 8é Certamen De Viva Veu celebrat fa uns dies a l’Auditori La Vall d’Uixó. Es tracta d’un certamen escolar de lectura en veu alta, en el qual el municipi suecà ha participat en els últims anys a través d’una semifinal local prèvia que es s’ organitza en el Centre Municipal Bernat i Baldoví, a la qual assisteix cada edició alumnat de tots els col·legis i l’institut de la ciutat.

En la gran final celebrada el passat cap de setmana, van participar un total de 108 estudiants procedents dels certàmens locals celebrats en 29 municipis, entre ells, Sueca. El jurat va atorgar 5 mencions especials per cada categoria, sent una d’elles, en la categoria Teuladins, per al jove estudiant de Sueca. 

A més d’Óscar Martínez, la ciutat va estar representada també en la final per: Aleix Cifre, Pepa Mafé, Aitana Marco, Àfrica Pérez i Marta Vendrell. I com a suplents: Judith Campillo, Aitana Guillem, Ainhoa Martínez, Josep Sampedro, Vera March i Emma Bolo.

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, va felicitar públicament a Óscar Martínez pel reconeixement aconseguit, a l’igual que a tot l’alumnat de Sueca participant en la gran Final i en la semifinal local celebrada el mes de març passat.

Més llegits