IniciEsportsOr per a la suecana Anna Cebolla Ruiz amb la selecció d’escacs...

Or per a la suecana Anna Cebolla Ruiz amb la selecció d’escacs Sub-16

La jove va tindre un paper destacat en el Campionat Espanya de Seleccions Autonòmiques que es va dur a terme a Albacete fa uns dies

La suecana Anna Cebolla Ruiz va aconseguir una destacada victòria en el Campionat d’Espanya d’Escacs de Seleccions Autonòmiques, celebrat a Albacete del 22 al 25 de juny, amb l’equip d’escacs Sub-16 de la Comunitat Valenciana. La jugadora de Sueca va demostrar la seua destresa i habilitats estratègiques en el tauler, obtenint amb el seu conjunt el tan anhelat or en una competència d’alt nivell.

La combinació de talent individual i joc col·lectiu sòlid va ser clau en l’èxit de l’equip valencià. Destacant que dels 15 punts per taulers aconseguits per la selecció valenciana, 8 els van obtenir els nois i 7 les noies, demostrant una gran equitat i rendiment en tots dos gèneres.

El camí cap a la victòria no va ser fàcil, l’equip partia com a 6é de rànquing però encara així, van aconseguir cinc victòries i una derrota el que els va permetre fer-se amb el títol de Campions d’Espanya de Seleccions Sub-16 2023. En la penúltima ronda, la partida d’Anna va adquirir una importància crucial, ja que es depenia del seu resultat perquè l’equip mantingués les opcions en l’última ronda. Amb valentia i determinació, Anna va lluitar en una partida desfavorable, aconseguint donar-li la volta i obtenir la victòria necessària per a somiar amb l’or en l’última ronda, la qual cosa finalment es va fer realitat.

No podem deixar d’esmentar el palmarés d’Anna Cebolla que ha obtingut estos últims anys també títols de campionats i subcampionats autonòmics i provincials per edats.

La Selecció Valenciana Sub-16 va estar conformada per Diego Macías, Víctor Salvador, Víctor Tudela, Gayane Harutyunyian, Anna Cebolla i Encarna Guzmán. Estos joves jugadors van exhibir el seu talent i dedicació durant el torneig, portant al seu equip cap al cim del podi. Anna ja ha sigut convocada per la federació valenciana durant tres anys consecutius per a representar a València en el campionat de seleccions, consolidant la seua posició com una de les principals figures dels escacs juvenils a la regió.

Més llegits