IniciEsportsObertes les inscripcions per a la Run Càncer

Obertes les inscripcions per a la Run Càncer

La marxa solidària se celebrarà el dissabte 22 d’abril

El pròxim 22 d’abril, Sueca tornarà a acollir una nova edició de la Run Càncer, una marxa solidària que té per objectiu recaptar fons per a la investigació contra esta malaltia i, al mateix temps, animar a la ciutadania a realitzar una activitat saludable.

La sala de Juntes de Govern de l’Ajuntament va acollir la presentació de la nova edició per part de les representants de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Sueca, organitzadora de la prova; del grup senderista ‘Olivetes Xafaes’; i de l’Ajuntament de Sueca, principal col·laborador. L’activitat lúdic-esportiva s’iniciarà a les 10.30 hores en la plaça de Sant Pere i tindrà un recorregut de 6 quilòmetres. 

“L’associació contra el càncer de Sueca ha estat sempre molt ben representada i ha treballat molt, i molt dur, per aconseguir fons per a la investigació i que cada vegada es puguen salvar més vides, a més d’ajudar a la gent malalta al fet que tinga un bon procés de curació. Per això, vull animar a la ciutadania a realitzar esta marxa i que s’aconseguisquen molts diners. Entre tots els suecans i les suecanes podem fer que eixa investigació continue. Des de l’Ajuntament i la Regidoria d’Esport, sempre estarem al vostre costat i desitgem que siga un dia meravellós de festa i de lluita contra el càncer”, va assenyalar la regidora d’Esports, Celia Beltrán

Per la seua part, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va agrair als organitzadors i patrocinadors la seua col·laboració perquè estes accions tiren endavant, “Sueca ha demostrat sempre que és una ciutat saludable, que es bolca amb les propostes que sorgeixen en benefici de la salut i, per tant, és una satisfacció presentar esta iniciativa que contribueix a la lluita contra el càncer. Esta sala de Juntes s’ha convertit esta legislatura en una sala solidària, per la gran quantitat d’iniciatives que s’han presentat i que tenen totes una finalitat tan important per a la societat. Nosaltres, com a Ajuntament, en una causa tan fonamental no podíem sinó prestar de nou tota la nostra col·laboració”.

Així mateix, la primera autoritat municipal va assenyalar que, malgrat els avanços aconseguits, és imprescindible continuar investigant, i per això va aprofitar per a fer una crida a les institucions superiors amb capacitat de decisió en estes qüestions. “Vull felicitar l’Associació Local contra el Càncer pel treball que realitzen a la nostra ciutat perquè, a més d’aconseguir fons per a una causa tan important, contribueixen a la pràctica de l’esport, fonamental per a millorar la nostra salut. També al club ‘Olivetes Xafaes’ per la seua col·laboració, i a la Regidoria d’Esport, per impulsar tot este tipus d’activitats. Espere que s’animen moltes persones i que batem tots els rècords de participació”, va concloure Dimas Vázquez.

Més llegits