Diumenge, 24 setembre, 2023
IniciEsportsMés de 600 persones participen en la Volta a Peu de Sueca

Més de 600 persones participen en la Volta a Peu de Sueca

Els beneficis de la carrera aniran destinats íntegrament a l’Asil d’Ancians Desemparats

Sueca va acollir, el passat 29 de gener, la 34 edició de la Volta a Peu, un esdeveniment esportiu que, en esta ocasió, va ser organitzat per la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Sueca i els clubs esportius Cobarde’s Team, Sutrail, Corriols, el Club d’Atletisme Sueca i el Club Triatló Sueca. Més de 600 persones van participar en les dos proves de 5k i 10k, en les quals finalment van resultar vencedors Juan José Segura (Cobarde’s Team) i Lucía Gil (Corriols), en 5k, i Jordi Ripoll (Vicky Foods) i Yolanda Manes (independent), en la distància de 10k. 

Podi de les carreres. AJ. DE SUECA

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora d’Esports, Celia Beltrán, van ser els encarregats d’entregar els premis als guanyadors de les diferents categories. “Estic molt contenta perquè al final han participat en les diferents proves més de 600 persones. Hi ha hagut un molt bon ambient i ha sigut un plaer treballar amb els clubs de Sueca que s’han esforçat molt perquè el dia haja resultat tot un èxit. Vull agrair també la col·laboració del Motoclub Sueca i la presència de la Junta Local Fallera”, va afirmar la regidora d’Esport, Celia Beltrán. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va mostrar també la seua satisfacció “perquè diferents clubs esportius de la ciutat hagen sumat esforços perquè la nostra Volta a Peu es puga haver celebrat amb totes les garanties d’èxit, com així ha sigut. Com a alcalde, el meu agraïment a tots els que han treballat i col·laborat per a fer-ho possible”.

Després de la finalització de les dos carreres, es va donar inici a la marxa a peu de 5 quilòmetres en la qual també van participar un gran nombre de persones. Tots els diners recaptats, tant amb les carreres com amb la marxa, seran destinats íntegrament a l’Asil d’Ancians Desemparats de Sueca. 

La 34 Volta a Peu de Sueca va comptar amb la col·laboració de les empreses locals Frutas Mariano Rubio S.L. i Fruites Miralles, els quals van aportar gratuïtament la fruita que es va oferir als participants en totes les proves, així com la que es va entregar, en finalitzar, a l’Asil d’Ancians Desemparats.

Més llegits