Dilluns, 29 maig, 2023
IniciSUECALorena Sendra, primera presidenta de la JLF

Lorena Sendra, primera presidenta de la JLF

La fallera de Bernat Aliño pren el relleu de Bernardo Garrigós

La suecana Lorena Sendra Gómez va ser l’elegida per la Junta Local Fallera de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a convertir-se en la nova presidenta. La fallera de Bernat Aliño és la primera dona que exercirà este càrrec després de més de 50 anys de vida del col·lectiu.

La tria es va fer este dimecres 26 d’abril. Tal com està regulat a l’article 2 del Reglament de règim intern de la JLF de Sueca, en Assemblea de Presidents celebrada dins dels quaranta dies després de la cremà, Lorena Sendra va ser elegida per unanimitat com a presidenta de la JLF Sueca per als exercicis 2024-2025.

Lorena Sendra forma part de la JLF des de l’any 2014, i ha sigut secretària de la mateixa els últims sis anys. En la seua comissió ha impulsat projectes com el concurs de fotos ‘Sueca en Falles’, una mostra que ja s’ha convertit un referent de la representació de la festa en el municipi de Sueca. Cal remarcar en este sentit que la nova presidenta de la JLF és membre de l’associació local Amics de la Càmera des de la seua creació.

Més llegits