IniciSUECALes protectores reben els diners recaptats en Falles

Les protectores reben els diners recaptats en Falles

“Qualsevol donació és ben acollida perquè tenim moltes despeses”

Les protectores d’animals Refugi els Àngels, Proansu i Grup G8 Animalistas Valencia van rebre recentment un total de 2.160 euros que aniran destinats íntegrament a la cura dels animals que es troben acollits en estes associacions. Fa unes setmanes, les regidories de Medi Ambient i Festes decidien entregar a cadascuna de les 16 comissions falleres del municipi 500 gots reutilitzables perquè es repartiren entre els seus membres i contribuir així a unes Falles més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. A més, es va decidir posar a la venda també altra quantitat d’estos gots, al preu d’1 euro, en alguns dels actes fallers més multitudinaris, com ara la cavalcada del ninot o el concurs de paelles. “Tant la regidora de Festes com jo vam pensar que, a més de contribuir a cuidar el nostre planeta, tots els diners recaptats amb la venda d’estos gots reutilitzables s’anava a destinar a les tres protectores d’animals de la ciutat”, va explicar la regidora de Medi Ambient i Benestar Animal, Carmen Pérez. 

Representants de les protectores, amb l’alcalde i la regidora de l’àrea. AJ. DE SUECA

El saló de plens va acollir l’acte de lliurament dels diners recaptats amb esta iniciativa als representants de les tres protectores. Tots ells van mostrar la seua satisfacció per la idea que va tindre l’Ajuntament en forma de contribució econòmica ja que, reconeixen, les despeses de les protectores són molt elevades.

“Qualsevol donació a una protectora sempre és ben acollida perquè tenim moltes despeses, especialment per l’atenció veterinària”, va assenyalar Serafín Gil, de Refugi Els Àngels.

En els mateixos termes es va pronunciar Pilar González, de Proansu, “considerem que ha sigut una iniciativa molt bona per part de l’Ajuntament i esperem que es repetisca perquè qualsevol ajuda, per xicoteta que siga, per a nosaltres és molt. Volem agrair a les Falles i a l’Ajuntament este gest”. 

Per a Carmen Bardal, presidenta del Grup G8 Animalistas Valencia, va mostrar també la seua satisfacció amb la iniciativa que contribuirà a mantindre en les millors condicions als animals, “esta ajuda ens ve fenomenal perquè les despeses són quantioses. Volem felicitar l’Ajuntament de Sueca perquè s’està portant molt bé amb nosaltres. És un dels ajuntaments que millor han treballat amb els animals. La Regidoria de Benestar Animal ho està fent molt bé perquè ens ajuda moltíssim”.

Més llegits