IniciSUECALes inscripcions per a l’Escola d’Estiu ja es poden realitzar

Les inscripcions per a l’Escola d’Estiu ja es poden realitzar

Enguany hi haurà 200 places disponibles

Les inscripcions per a l’Escola d’Estiu Municipal ja estan obertes.

El servei es prestarà en el CEIP Cervantes i, enguany, com a novetat, també en el CPEE Miquel Burguera, del 3 al 31 de juliol, en horari de 9 a 13.30 hores i, opcionalment, de 8 a 9 hores, l’Escola Matinera. Els i les participants que trien realitzar l’activitat en el CPEE Miquel Burguera, disposaran de servei d’autobús per al trasllat al centre, a causa de la seua ubicació. 

Escoleta de 2022. AJ. DE SUECA

L’Escola d’Estiu Municipal està dirigida a xiquetes i xiquets nascuts entre els anys 2011 i 2019, que estiguen cursant, des de Segon Cicle d’Infantil fins a 6é de Primària. A més, hauran d’estar: -empadronats en el municipi de Sueca; -escolaritzats en el municipi de Sueca; -amb el domicili laboral dels pares o tutors a Sueca, la qual cosa s’haurà d’acreditar documentalment; o -empadronats a Sueca i escolaritzats en el Centre d’Educació Especial Miquel Burguera (en este cas, no es tindrà en compte l’any de naixement ni el curs en què estan). 

Les instàncies per a participar en l’Escola d’Estiu Municipal de 2023 es presentaran, preferentment, de manera telemàtica, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sueca www.sueca.es, en l’àrea d’Educació/Escola d’Estiu i es pot fer des d’este 26 de maig fins al 9 de juny. El nombre màxim de places disponible és de 200, estant 10 d’elles reservades per a xiquets i xiquetes amb diversitat funcional; i s’adjudicaran per rigorós ordre de presentació de les sol·licituds. Només es podran presentar 2 instàncies per persona, excepte si pertanyen a la mateixa unitat familiar. 

Hi haurà dues instàncies diferents: una per al CEIP Cervantes i una per al CPEE Miquel Burguera, i només s’haurà d’emplenar la corresponent al centre al qual es vulga assistir. El preu de l’Escola d’Estiu és de 75 euros.

Més llegits