IniciEsportsLes germanes suecanes Agnés i Ali es proclamen campiones provincials

Les germanes suecanes Agnés i Ali es proclamen campiones provincials

Les joves jugadores del Club Escacs Ribera Baixa marquen una fita històrica en les categories més primerenques d’este esport

Les guanyadores, amb Paco Rubio. CERB

Les germanes Núñez de Arenas Navarro, Agnés i Ali, van aconseguir proclamar-se campiones femenines de la província de València sub12 i sub10 el passat 12 de març en els campionats provincials per edats disputats en la localitat d’Almussafes. El Club Escacs Ribera Baixa presentava en este segon any d’existència 10 participants en les diferents categories: Bernat Estruch, Manuel Escrivà i Pau Iranzo en la categoria sub8. Alícia Núñez de Arenas i Samuel Vivó en sub10. Agnés Núñez de Arenas, Jordi Vivó i Vicent Badia en sub12. I en la difícil categoria sub18, Martín Guerra i Eric Rivera que jugaven un torneig dos categories per damunt de la seua edat. 

Agnés va revalidar el seu campionat femení sub10 assolit l’any passat amb este títol de campiona valenciana sub12 en el seu primer any en la categoria. La jove campiona suecana va arribar a l’última ronda fins i tot amb opcions de podi en la classificació general del torneig. Amb este nou triomf, segueix per segon any consecutiu sent la millor jugadora valenciana de la seua categoria.

Per la seua banda, la sorpresa de la jornada fou Ali. La jove jugadora, debutant enguany com a federada, va aconseguir el campionat femení sub10 amb solvència, assolint un score de 4/7 i “heretant” el títol que fins a la data ostentava la seua germana. És un fet històric que dos germanes siguen campiones provincials cada una en la seua categoria. Les “Polgar valencianes”, com ja les han batejat afectuosament alguns, són de Sueca. Des del club van fer públic el reconeixement a les joves jugadores.

Més llegits