IniciFallesLes Falleres Majors Aitana Adsuar i Clara Boix són despedides en un...

Les Falleres Majors Aitana Adsuar i Clara Boix són despedides en un emotiu acte

El Centre Municipal Bernat i Baldoví reuneix, el 24 de juny, a bona part del món faller de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes

L’acte de comiat de les Falleres Majors de Sueca 2023, Aitana Adsuar i Clara Boix, va tornar a concentrar, el dissabte 24 de juny al centre cultural Bernat i Baldoví, al món faller i polític local per a tancar l’exercici de les últimes representants de la festa. Les dos representants de les Falles 2023 van ser rebudes per la presidenta de la Junta Local Fallera de Sueca, Lorena Sendra, i la regidora de festes, Gema Navarro, així com per les seues respectives Corts d’Honor.

Amanda i Ainhoa, Falleres Majors de Sueca 2024, amb les seues respectives Corts d’Honor, també van estar presents a l’acte, així com els representants de les setze comissions falleres de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes 2023.

Les primeres a ser cridades a l’escenari van ser les sis xiquetes i les sis senyoretes components de les Corts d’Honor 2023 mentre en una pantalla gegant es projectaven fotos de totes elles. El públic va rebre a Aitana Adsuar León, Fallera Major Infantil de Sueca 2023, i Clara Boix Marqués, Fallera Major de Sueca 2023. El primer a iniciar els parlaments va ser Bernardo Garrigós, president executiu de JLF Sueca, qui va dedicar unes sentides paraules a les dos Falleres Majors de l’últim exercici i a les seues respectives Corts d’Honor.

Després es va projectar un vídeo de record que recollia les imatges que Aitana i Clara van protagonitzar al llarg de l’últim any. A continuació es van escoltar les emocionades paraules de comiat de les falleres majors eixints. L’acte va finalitzar amb les paraules de la regidora de festes, Gema Navarro, a més de les tradicionals fotos protocol·làries.

Més llegits