IniciSUECAL’alumnat de l’IES Joan Fuster, amb la solidaritat

L’alumnat de l’IES Joan Fuster, amb la solidaritat

L’alumnat del 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a persones en situació de dependència de l’IES Joan Fuster i un grup de professores van participar, el passat dijous 23 de febrer junt amb el Centre Ocupacional Municipal de Sueca (COM), en l’activitat “Senderisme pel cordó del riu Xúquer”.

En esta activitat, impulsada per la Regidoria d’Acció Social i organitzada pel COM, van participar tots els centres ocupacionals municipals associats en COPAVA. Una vegada més, es va poder comprovar la solidaritat de l’alumnat de l’IES Joan Fuster, qui no va dubtar en el fet de donar suport a esta iniciativa.

L’alumnat, el dia de l’activitat. IES JF

L’alumnat i el professorat van gaudir d’un dia festiu amb els usuaris i van poder apreciar, per una banda, la posada en pràctica de tasques com l’organització prèvia i la planificació minuciosa d’un esdeveniment de gran envergadura; i, per altra banda, la concentració, l’atenció i el suport immediat a totes persones ateses.

“Valors com la inclusió, la solidaritat i l’empatia, que es treballen insistentment a l’aula, adquireixen una aplicació directa en col·laboracions com esta”, van indicar des de l’IES Joan Fuster i van afegir: “activitats com esta remarquen el paper que desenvolupen els serveis socials a la nostra localitat i la importància de la formació en este camp: la formació en serveis a la comunitat”.

Més llegits