Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciEl PerellóL’Alternativa es presenta a les eleccions en El Perelló

L’Alternativa es presenta a les eleccions en El Perelló

El projecte encapçalat per José Codoñer pretén substituir al popular Juan Botella en l’alcaldia

L’Alternativa va presentar la seua llista electoral per a les pròximes eleccions. Una llista formada per veïns i veïnes del Perelló els quals, asseguren, “estan preparats perquè el canvi polític en el nostre municipi siga una realitat”.

Com a cap de llista repeteix José Codoñer, professor d’Educació General Bàsica i empresari d’hostaleria, actualment jubilat i president de L’Alternativa. Codoñer va assegurar que “després de quatre anys d’una gestió basada en la improvisació i en la mala gestió dels fons públics, ha arribat l’hora del canvi. Perquè este canvi es faça realitat presentem una llista formada per gent amb experiència, il·lusió, sensibilitat, proximitat i amb una visió de la política municipal totalment diferent de la qual hem tingut durant estos anys”.

A Codoñer l’acompanyen Nuria Estornell, Óscar Torrado, Clara López, Joaquín Collado, Leonor Arnau, Vicente Moreno, Sonia Llopis i Francisco Viñoles.

“El Perelló necessita un govern que es preocupe per les necessitats reals dels seus veïns i veïnes i no pels interessos personals o de partit. Un govern que substituïsca l’autoritarisme per la participació, l’egocentrisme pel diàleg, la despesa supèrflua i descontrolada per inversions necessàries i on la transparència i el respecte substituïsca a l’opacitat i a l’insult i nosaltres estem preparats per a este canvi. Un canvi que ens aporte estabilitat política i sense bandades i experiments de pactes polítics com els que ha vingut sofrint El Perelló durant tota esta legislatura”, van indicar en un comunicat.

Des de L’Alternativa van assegurar haver desenvolupat un programa electoral “on els suggeriments i aportacions que ens han fet arribar els col·lectius i veïns i veïnes es veuran reflectides”.

Més llegits