IniciEl PerellóL'Alternativa arrasa en les eleccions municipals del Perelló

L’Alternativa arrasa en les eleccions municipals del Perelló

Els perelloners i perelloneres demanen un canvi en el seu Ajuntament i donen suport massivament als independents

Les eleccions municipals en El Perelló van deixar a les clares el sentir de la gent. La formació política L’Alternativa va aconseguir una sobrada majoria per a governar els pròxims quatre anys. Els independents perelloners van obtenir 647 sufragis, quasi el doble que el partit de l’actual alcalde, Juan Botella (PP), al qual van votar 330 persones. Com a tercera força política va quedar el PSOE amb 62 vots.

Així, José Codoñer es convertirà en l’alcalde del Perelló i podrà governar amb absoluta normalitat, ja que no li caldran pactes per a formar equip de govern. “La gent d’ El Perelló ha votat pel canvi. La nostra formació enceta un periode al capdavant del consistori amb il·lusió i ganes de treballar pel poble”, van indicar el mateix 28 de maig per la nit.

Ja este dilluns 29, dia de ressaca electoral, des dels seus perfils oficials en les xarxes socials van apuntar: “Des de L’Alternativa volem donar les gràcies a tots i totes per la confiança que heu depositat en nosaltres. Sense vosaltres este canvi no hauria sigut possible. Comença una nova etapa i com us vaig dir en la nostra presentació tenim un gran equip, tenim un programa amb les necessitats i suggeriments que ens heu traslladat i només ens faltava la vostra confiança, ara ja la tenim i des de hui ens posem a treballar per a aconseguir entre tots un Perelló millor”.

La irrupció de L’Alternativa i la seua entrada en el consistori perelloner va recordar temps passats on el partit polític dels Independents del Perelló i Mareny (IPM) obtenia també el suport majoritari de la població i inclús representació en l’Ajuntament de Sueca.

Més llegits