IniciSUECAL’Ajuntament reconeix a l’alumnat premiat pel seu Rendiment Acadèmic

L’Ajuntament reconeix a l’alumnat premiat pel seu Rendiment Acadèmic

La gala serveix per a homenatjar també a José Luis Carrillo, escollit pels seus alumnes com un dels 25 millors professors de la Comunitat Valenciana 

El Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir, el passat 26 d’abril, l’acte de reconeixement públic, organitzat per l’Ajuntament de Sueca, a l’alumnat de Primària i Secundària de Sueca distingit amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic del curs 2021-22 que atorga anualment la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. 

En esta ocasió, els i les alumnes reconeguts amb tal distinció van ser: 

Educació Primària: Esther Ferrús Meseguer, Pepa Mafé Ramón, Vega Vidal Martínez, Alaa Saidi, David Carlos Martí, Gema Latorre Marco, Sofía Montagner Martorell, Alicia Ioana Ridichie, Jaime Aparicio Rubio, Héctor Ortells Soler, Irene Soto Gandía, Sofía Clemente Orquín, Núria Ibáñez Peiró, Ema Vaitkunaite, Aurora Beneito Castells, Ángela Bartolomé Sabater, Eva María García Ibiza, Ángel Ortells García, Eric Gimeno Sorrentino, Carla Marco Meseguer, Rubén Rosell San Blas i Laura Fos Pedrós.

Educació Secundària: Núria Beneito Castells, Aitana Ferrando Muñoz, Andrea Ferrer Hernández, Mario Martorell Cebolla, Roser Marco Meseguer, Aitana Vendrell Beltrán, Arnau Llopis Llinares, Joan Moncho Ibáñez, Lidia Peris García, Marina Sendra Ferrando, Olga Escrivá Martí i Mar Soler Moreno. Les dues últimes alumnes van aconseguir, a més, ser seleccionades per a optar als Premis Nacionals al Rendiment Acadèmic d’entre els 610 alumnes presentats. 

Així mateix, en l’acte es va reconéixer l’excel·lent participació de dos alumnes de Sueca, Andrea Xuelian Muñoz Ros i Aleix Ortells Blanco, en la XXXIV Olimpíada de Física. En el cas d’Aleix Ortells, va aconseguir classificar-se per a l’equip nacional en quedar en tercera posició. 

Un altre dels reconeixements de l’acte, va ser el que va rebre el grup d’alumnes de l’institut Joan Fuster que recentment van obtenir el segon premi en la Fira-Concurs Experimenta, una iniciativa de la facultat de Física de la Universitat de València que té per objectiu convertir a l’alumnat d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, en protagonistes actius i creatius, i en divulgadors de la ciència. El grup d’alumnes està format per Kevin Moreno Hermano, Pablo Escrivà Fossati, Aleix Ortells Blanco, Joaquim Piqueres Sales, Àlex Carbonell Egea i Vicent Martí Carbonell, els quals, al costat de les seues tutores, Eva María Pérez i Gema Encarnación Andrés, van pujar a l’escenari per a rebre els aplaudiments del públic assistent. 

Docent exemplar

L’últim homenatjat de la gala va ser el professor de matemàtiques de l’ES Joan Fuster, José Luis Carrillo, qui, per quarta vegada, va aconseguir el major reconeixement que pot rebre un docent, el que li atorguen els seus propis alumnes i que el va convertir, de nou, en un dels 25 millors professors de la Comunitat Valenciana, segons l’enquesta realitzada als universitaris de primer curs de diferents graus de la Universitat Politècnica de València. 

Els homenatjats, dalt l’escenari del Bernat i Baldoví. AJ. DE SUECA

Més llegits