IniciEsportsL’Ajuntament presenta els pròxims projectes esportius

L’Ajuntament presenta els pròxims projectes esportius

La Regidoria d’Esports destinarà més de 300.000 euros en noves infraestructures i en l’estadi municipal Antoni Puchades i Les Oliveretes

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca va fer públic, mitjançant les xarxes socials, dels pròxims projectes previstos al municipi de Sueca. El més important és el previst a l’Estadi Antonio Puchades, on s’invertiran 100.000 euros en la renovació de la gespa natural i el sistema integral de regadiu del camp principal. Segons van indicar, es tracta d’una partida pressupostària que aplegarà íntegrament de la Diputació de València. “Després de les competicions oficials i de les distintes lligues es procedirà a fer el canvi”, van indicar.

No serà l’única actuació que es farà en este entorn, ja que també està prevista la construcció d’un camp de gespa artificial de querubins  i el condicionament de les grades. 

Per altra banda, una altra subvenció de la Diputació, en este cas de 50.000 euros, s’emprarà en fer un camp de bàsquet a la porta del Pavelló de les Oliveretes. Allí mateix s’ha projectat també un parc infantil a un costat de la pista. Segons avançaren, “les obres començaran en breu”.

Finalment, en unes setmanes està previst que s’inicie l’obra del Pump Track de Sueca, situat a Vila i Honor de Corbera (costat Guarderia San José i San Antonio) amb una inversió local de 34.000 euros i una subvenció de la Conselleria d’esports de 126.000 euros que es va demanar des de la Regidoria d’Esports.

Pista de bàsquet a l’exterior de Les Oliveretes. SUHECA.COM

Més llegits