Dilluns, 20 març, 2023
IniciSUECAL'Ajuntament facilita safates protectores per a evitar la brutícia que puguen originar...

L’Ajuntament facilita safates protectores per a evitar la brutícia que puguen originar els nius d’oroneta

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Benestar Animal i Medi Ambient, oferirà a la ciutadania unes safates protectores per a evitar la brutícia que puga ocasionar la construcció de nius d’oroneta o falciot en les façanes dels seus habitatges. D’esta manera, a més de preservar la neteja dels carrers, s’afavoreix la presència d’estos ocells i els beneficis que ens aporten, ja que són capaços de capturar cada dia milers d’insectes voladors. 

Una de les safates per a preservar la neteja. AJ. DE SUECA

“Des del departament de Medi Ambient, i davant la imminent arribada d’estos ocells, volem oferir estos suports per a evitar la brutícia que puga ocasionar la presència dels seus nius. Al mateix temps, hem de recordar que estos ocells estan protegits legalment i que, per tant, suposa un delicte la destrucció dels seus nius. Animem a la ciutadania al fet de col·locar les safates els pròxims dies, abans de la seua arribada, per a evitar molèsties. També demanem que es tinga la màxima precaució en col·locar-les, ja que els treballs en altura comporten riscos de caigudes”, ha assenyalat la regidora de Medi Ambient i Benestar Animal, Carmen Pérez

Les safates poden recollir-se en el departament de Medi Ambient, situat en la planta baixa de l’Ajuntament, en horari de 8.30 a 14 hores.

spot_img
spot_img

Més llegits