Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECAL’Ajuntament de Sueca continua promovent les pràctiques de l’alumnat de Formació Professional...

L’Ajuntament de Sueca continua promovent les pràctiques de l’alumnat de Formació Professional en empreses del municipi 

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, i en col·laboració amb Prospecció de Formació Professional (FP) Ribera Baixa, continua amb la ronda de visites i reunions amb els responsables dels departaments de Recursos Humans de diferents empreses del municipi, a fi de donar-los a conéixer el funcionament de la FP Dual i les pràctiques de cicles formatius perquè l’alumnat puga beneficiar-se de les ofertes laborals que presenten estes empreses locals per a suplir les seues necessitats. En esta ocasió, el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, junt a la prospectora d’FP Ribera Baixa, Amparo Ibiza; professorat de l’Institut Joan Fuster; i el president d’Arrima’t, Tony Landete; van visitar les empreses Granzplast S.A. i Serraglass.

“Ens hem reunit amb els seus representants per a exposar-los tota la informació respecte a l’oferta de cicles formatius que s’imparteixen a la comarca, a fi de facilitar la realització de pràctiques de l’alumnat sobre la base de les necessitats de personal que puguen tindre en les empreses”, va explicar Joan Carles Vázquez, qui va assenyalar també que, paral·lelament, l’institut Joan Fuster i la Regidoria d’Educació estan treballant per a dur a terme, l’any vinent, unes jornades basades en els àmbits empresarial i de la Formació Professional.

“La nostra pretensió és continuar desenvolupant accions per a donar-li una continuïtat a esta iniciativa de posar en comú la formació de l’alumnat i les necessitats laborals de les empreses”, segons Joan Carles Vázquez.

Més llegits