Dilluns, 20 març, 2023
IniciSUECAL’Ajuntament de Sueca adverteix sobre el tancament del vedat per a la...

L’Ajuntament de Sueca adverteix sobre el tancament del vedat per a la temporada de caça

José Luis Ribera demana “que es respecte el vedat perquè reporta uns beneficis que es tradueixen després en inversions”

El terme de Sueca també és notícia esta setmana perquè, a banda de les jornades relacionades amb els productes de consum que tenen a vore amb la cacera, l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del Consell Agrari, va anunciar que està procedint-se ja al tancament del perímetre del vedat per a la temporada de caça d’aus aquàtiques i, per tant, durant les pròximes setmanes es prohibirà l’accés.

“Una vegada finalitzada la campanya de la sega de l’arròs i cremada la palla malgrat les pluges, hem iniciat ja el tancament de la primera part del vedat. Des de la Junta de Tirades demanem a la ciutadania que, per la seua seguretat, respecte eixe tancament. Així mateix, les persones interessades en l’observació d’aus han de saber que, tant des del Club de Caçadors com des de la Junta de Tirades i el propi Ajuntament, se’ls facilitarà tota la informació que necessiten sobre aquells punts concrets on l’observació es puga realitzar de manera segura”, va explicar el regidor d’Agricultura i president del Consell Agrari, José Luis Ribera.

El regidor va demanar que es respecte el vedat perquè la seua activitat reporta uns beneficis econòmics que es tradueixen en inversions i en els sous per a tot el personal que treballa durant esta temporada de caça. Així mateix, va anunciar que en uns dies es procedirà al tancament del segon perímetre del vedat, delimitat pels camins dels Bassals fins a l’empresa SIPCAM-Inagra i de la Creu fins al lloc conegut com a Villa Teresa, “tot eixe tram estarà tancat també a partir de que fosquege”.

Expectatives

Pel que fa a les expectatives de cara a la temporada, José Luis Ribera va afirmar que “el vedat està inundant-se i esperem que els resultats siguen el més òptims possibles per als caçadors, després de la important inversió que han realitzat en esta temporada tan atípica que ha vist retardat el seu inici fins al 10 de desembre”.

spot_img
spot_img

Més llegits