Dilluns, 20 març, 2023
IniciSUECAL'Ajuntament convertirà la plaça Sant Domènec en un espai més segur i...

L’Ajuntament convertirà la plaça Sant Domènec en un espai més segur i accesible

Les obres, que ja s’han iniciat, tenen una duració estimada de quatre mesos i una inversió aproximada de 180.000 euros

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Urbanisme, ha iniciat estos dies les obres de remodelació de la plaça de Sant Domènec. Amb un pressupost de 180.000 euros, i una duració estimada dels treballs de quatre mesos, “l’objectiu principal d’esta intervenció és el de transformar-la en un espai inclusiu i accessible per a tota la ciutadania. La plaça, situada en el centre de la ciutat, és el resultat de la intersecció dels carrers Sant Domènec i Almussafes i, amb la seua configuració actual, resulta obsoleta i perillosa per als veïns que puguen transitar per ella, donat l’estat en el qual es troba el paviment deteriorat per les arrels dels cinc arbres alzina situats enmig de la plaça”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco

Les obres ja s’han iniciat.

La remodelació, que es durà a terme amb materials nobles i una il·luminació concorde a l’espai, afectarà també la prolongació del carrer Almussafes en l’encreuament amb el carrer Sant Domènec, que passarà a incorporar-se a la plaça, amb el que s’aconseguirà una major superfície per als vianants. “En la nova plaça, es distingiran tres zones ben definides: una destinada a jocs infantils; una altra en la qual s’instal·laran diferents aparells perquè les persones majors puguen practicar exercicis de mobilitat; i la tercera, com a lloc de trobada en el qual disfrutar de la companyia del veïnat i on siga possible la connexió entre la població més jove i la més major”, ha explicat Fernando Franco. 
Per a l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, esta actuació resultarà fonamental a fi d’actualitzar la plaça i que oferisca un servei més òptim. “Es tracta d’una reivindicació de la ciutadania de fa molt de temps i, per esta raó, des de l’Ajuntament s’ha decidit actuar per a ampliar l’espai, dinamitzar-lo i fer-lo més utilitzable. Amb esta mesura, continuem treballant per a optimitzar places de la nostra ciutat. En breu, s’iniciaran les obres també en la plaça del Portal”.

spot_img
spot_img

Més llegits