Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciCulturaLa Setmana Santa d’este 2023 ja té imatge

La Setmana Santa d’este 2023 ja té imatge

Sergio Iborra, de Xàtiva, guanyador del concurs

El treball guanyador presenta una imatge potent i moderna d’un Crist. La barreja de colors i la tipografia emprada ajuden a projectar encara més este missatge.

El treball presentat per Sergio Iborra Colomer, de Xàtiva, va resultar el guanyador del concurs organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca per a representar a la Setmana Santa del municipi en 2023. L’obra es va imposar per majoria de vots dels membres del jurat entre les 10 que es van presentar a esta edició. 

El jurat va estar compost per la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez; el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco; el dissenyador gràfic, Xavier Bosch; el director de l’Escola d’Art Municipal ‘Escultor Beltrán’, Manuel Baixauli; el president de la Junta Major de Confraries de Sueca, Alejandro Quilis, i el membre també de la Junta, Pedro Juan Martínez. En esta edició, el treball finalista va ser el presentat per Juan Diego Ingelmo Benavente, de Borriana.

La regidora de Festes, Gema Navarro, va ser l’encarregada de transmetre al guanyador la decisió del jurat. A més d’aconseguir que el seu cartell siga la imatge oficial de la Setmana Santa de Sueca en 2023, Sergio Iborra va obtindre un premi en metàl·lic de 800 euros. 

“El cartell és molt innovador perquè per primera volta presentem la cara del Crist. Ressumeix l’essència de la Setmana Santa de Sueca i també el que és l’organització dins de la Setmana Santa, és a dir, el caos que hi ha al voltant, però tot centrat en un únic objectiu, que és la solemnitat d’estos dies”, va indicar Alejandro Quilis, president de la Junta Major de Confraries de Sueca.

Més llegits