IniciEsportsLa SD Sueca prepara un equip amateur 'B' per a la pròxima...

La SD Sueca prepara un equip amateur ‘B’ per a la pròxima temporada

El CF Promeses obri les inscripcions per a la 2023/2024

La Societat Esportiva Sueca va anunciar la creació d’un nou equip amateur per a la pròxima temporada 2023/2024. El ‘B’ tractarà de donar continuïtat als jugadors que acaben del seu conjunt juvenil així com a la gran quantitat de jugadors de Sueca i els voltants que volen formar part del projecte del club.

Durant els últims dies, la SD Sueca va anunciar la renovació de Víctor Tudela per a una campanya més.  A banda, els formadors del club arrosser també han estat xafant el camp de futbol de Mestalla per a formar part del Clínic d’Escoles Conveniades amb el València CF. 

Per la seua banda, el CF Promeses Sueca ja ha obert les inscripcions per a la temporada 2023-24. Des del club del balonet indicaren que ja es pot realitzar la inscripció  i que aquells que ho facen abans del 30 de juny obtindran un 5% de descompte, a més de garantir-se rebre els equipatges a l’inici de la temporada.

Des del CF Promeses recordaren que cal indicar la forma de pagament (fraccionat o complet), fent-lo exclusivament amb targeta bancària  (pagament íntegre o subscripció mensual).

Així mateix, indicaren que ja es poden provar els equipatges a les oficines del club, dimarts i dijous durant els entrenaments de F8.

Derbi dels menudets

Els joves jugadors dels equips benjamí i aleví ‘A’ del CF Promeses Sueca i SD Sueca disputaren durant l’última setmana un enfrontament. En ambdós partits va regnar l’esportivitat entre els components dels dos equips. A la fi, empat en benjamins i victòria en alevins per al Promeses Sueca.

Més llegits