IniciSUECALa Ribera inverteix 4 milions d’euros per a reforços i substitucions d’estiu

La Ribera inverteix 4 milions d’euros per a reforços i substitucions d’estiu

Es preveu contractar 483 professionals per a cobrir personal sanitari de vacances i per a reforçar els centres d’Atenció Primària 

El Departament de Salut de la Ribera compta este exercici amb un pressupost de 4.044.238,99 euros destinat al Pla de vacances i reforç d’estiu. Este fons es destina tant a contractes de substitució per a cobrir personal sanitari que es troba en període de vacances com a contractacions addicionals que es fan per a reforçar els centres d’Atenció Primària.

Per a això, el Pla preveu la contractació, en el Departament de Salut, d’un total de 483 professionals, dels quals 89 es destinaran als centres de salut i consultoris, que romandran oberts en horari de matí tots els dies de la setmana.

A la vesprada, a més dels centres de salut amb un major volum d’atencions, es mantindran oberts els 10 Punts d’Atenció Continuada (PAC) que existeixen en el Departament de Salut. 

En este sentit, cal destacar que el Departament de Salut de la Ribera ha aconseguit satisfer la demanda històrica de què els seus centres de salut compten amb, almenys, 2 metges de guàrdia, arribant en el cas del CSI Alzira II a comptar amb 3 metges de guàrdia. A més, s’ha reforçat el personal que atendrà els PAC de Sueca i Cullera, municipis estos amb una major afluència turística durant els mesos d’estiu. 

Segons informaren, ja s’ha realitzat ja el 80% de les contractacions previstes per a reforçar les zones de platja. Els reforços s’han destinat al CS Sueca i consultori del Perelló i al CSI Cullera i els consultoris d’Oasis i Faro. El consultori del Racó, també a Cullera, es destinarà a base d’un SAMU de 12 hores.

Més llegits