Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECALa primera fase del Pla d'Ocupació Municipal Reincorpora't serveix per a contractar...

La primera fase del Pla d’Ocupació Municipal Reincorpora’t serveix per a contractar 18 persones

El projecte tindrà quatre anys de vigència i es destinaran 400.000 euros a l’any

La sala d’actes de la Casa de la Cultura va acollir, el passat 28 de febrer, l’acte de benvinguda a les 18 persones que l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), contractarà durant els pròxims sis mesos gràcies a la primera fase del seu Pla d’Ocupació Municipal Reincorpora’t, un projecte ambiciós que tindrà una vigència de quatre anys (2023-2026) i al qual es destinaran 400.000 euros cada any. L’objectiu principal és promoure la creació d’ocupació a la nostra ciutat, complementant l’oferta dels plans autonòmics i estatals, i suplint les necessitats específiques que té l’Ajuntament en determinats departaments.

Els llocs que es cobriran en esta primera fase, a la qual es destinarà una aportació municipal de 219.125,66 euros, són: 3 administratius, 3 conserges, 1 peó d’obra, 1 tècnic de Participació Ciutadana i Transparència, 1 oficial d’obra, 2 oficials pintors, 5 peons d’oficis múltiples i 2 oficials electricistes. “Com sempre, ací estarem lluitant perquè no es perda ni la més mínima possibilitat de crear ocupació en este Ajuntament. Per a nosaltres suposa un orgull poder presentar l’inici d’un nou Pla d’Ocupació per tot el que comporta de beneficis per a una part de la ciutadania, concretament per a aquelles persones desocupades i col·lectius més vulnerables”, va explicar la regidora d’ADL, Carmen Pérez

Dimas Vázquez i Carmen Pérez, en la presentació. AJ. DE SUECA

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va assenyalar que, des de l’inici de la legislatura, van pensar que, una de les principals obligacions que ha de tindre qualsevol gestor públic, és intentar mitigar la situació de desocupació creant oportunitats dins de l’Administració. “Per això, des del minut zero, hem destinat recursos propis municipals per a poder cobrir certes professions que l’Ajuntament en el seu dia a dia necessita a fi de prestar el millor servei a la ciutadania. Per tant, continuarem treballant i invertint recursos propis, a més de les subvencions que ens puguen arribar d’institucions superiors; perquè la paraula ‘ocupació’ sempre estarà damunt de la nostra taula”.

Més llegits