IniciSUECALa Policia Local evita que una persona s'autolesionara

La Policia Local evita que una persona s’autolesionara

Els agents van poder resoldre positivament una situació delicada

La ràpida i eficient intervenció de la Policia Local de Sueca va evitar el passat cap de setmana que es produïren conseqüències més greus, després de rebre els agents un avís del Centre de Coordinació d’Emergències (112) en el qual s’informava de la situació de crisi que estava patint una persona en un habitatge i l’alt risc que s’autolesionara. 

Una vegada es van personar en el lloc dels fets, els agents es van enfrontar a una situació summament delicada ja que la persona presentava un quadre de gran angoixa i desesperació. Després d’un primer intent fallit de mediació, els agents van reaccionar ràpidament salvant la vida d’esta persona, qui posteriorment va ser traslladada a un centre mèdic per a rebre avaluació i suport addicional.

“De nou, la nostra Policia Local demostra el seu absolut compromís amb la ciutadania i amb el seu benestar, enfrontant-se a situacions de tot tipus, algunes tan delicades com la que es va presentar divendres passat. Des de l’Ajuntament, continuarem mostrant el nostre total compromís a l’hora de brindar tot tipus d’assistència als nostres agents en la seua labor diària, fomentant sempre la col·laboració entre la ciutadania i la Policia Local”, va explicar la regidora de Seguretat Ciutadana, Noelia Benedito, qui va assenyalar també que este fet posa en valor la importància de la formació contínua i la sensibilitat dels agents de la Policia Local, “que no sols vetlen per la seguretat, sinó que també exerceixen un paper crucial en la prevenció de crisi i en la promoció del benestar de la comunitat”.

Més llegits