Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECALa Policia de Sueca intensificarà els controls d’alcohol i drogues en Falles

La Policia de Sueca intensificarà els controls d’alcohol i drogues en Falles

Cada comissió comptarà amb material per al trànsit rodat i es repartirà un tríptic amb informació sobre l’ús responsable de l’alcohol i els coets

La central de la Policia Local va acollir recentment la reunió habitual que es realitza prèvia a la celebració de les festes falleres per a coordinar i concretar tots els dispositius necessaris, així com per a solucionar els dubtes que puguen sorgir als representants de les diferents comissions. Tal com van avançar, des de la Policia Local, es muntarà un operatiu especial per a garantir la seguretat en tots els actes fallers mitjançant controls preventius d’alcohol i drogues.

Representants del consistori i de la Policia Local expliquen les accions. AJ. DE SUECA

“S’estan preparant minuciosament tots els operatius, talls de carrers per al desenvolupament d’actes, etc.; a fi que tota la ciutadania puga gaudir plenament de la festa. Per això, vull enviar un missatge de felicitació a totes i tots. El nostre èxit serà arribar al dia 20 de març després de celebrar unes bones festes i haver gaudit de cada acte sense que s’haja registrat cap incident de consideració”, va afirmar Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana. La regidora de Festes, Gema Navarro, va explicar que “des de la Regidoria de Festes, i en general per part de tot el consistori, cada any prestem la nostra total col·laboració i implicació en les festes de Sant Josep a fi que, amb la col·laboració de totes les entitats,  es puguen celebrar unes Falles segures i conciliadores”.

El regidor de Seguretat Ciutadana va agrair al president de la Junta Local Fallera la seua col·laboració, respecte i consideració que ha mostrat sempre cap a la Policia Local. Ramírez va assenyalar altres de les novetats introduïdes enguany en la campanya de Falles: es facilitarà a cada comissió fallera material per a afavorir la senyalització del trànsit rodat i s’editarà un tríptic amb informació sobre un ús responsable del material pirotècnic i del consum d’alcohol, per a una bona convivència durant les festes. 

“En la reunió, s’ha sol·licitat també a cada comissió el compliment pel que fa als horaris d’inici de les festes programades, així com del tancament dels casals; que es controle el volum, els aforaments i, especialment, que es respecte el descans dels veïns. A més, els hem demanat als presidents que es convertisquen en la millor cadena de transmissió en les seues comissions per a evitar el consum d’alcohol en menors”, va assenyalar Carlos Ramírez.

Coordinació necessària

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va remarcar l’interés de totes les parts implicades per treballar braç a braç perquè la nostra festa més característica puga desenvolupar-se amb la lluentor que mereix “i a més, puga, des de la conciliació i la convivència, ser una festa per a tots, tant els que són fallers com els que no ho són. Nosaltres el que volem és ajudar i intentar posar recursos perquè totes les persones puguen sentir-se identificades amb la festa del seu barri i, al mateix temps, puguen desenvolupar els seus quefers diaris amb normalitat. Per això, es busca la col·laboració entre tots per a evitar qualsevol tipus de sanció i que tots puguem gaudir d’unes Falles de 10”. 

En la trobada van estar presents, en companyia dels representants del govern local, l’intendent principal de la Policia Local; l’inspector que coordinarà l’operatiu i l’oficial encarregat en matèria de trànsit, talls de carrers i eventualitats; el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós; membres de la Junta Local i els presidents de les diferents comissions falleres del municipi. 

Més llegits