IniciSUECALa Marca Turística Sueca amplia els seus productes

La Marca Turística Sueca amplia els seus productes

L’oferta de productes de marxandatge creats per a promocionar la Marca Turística de Sueca per l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Turisme, s’amplia. Des d’esta setmana, els visitants interessats a emportar-se un record de la ciutat, podran triar entre una gran varietat de productes, com ara paraigües, clauers, gorres, samarretes, tasses, bolígrafs, bosses o saquets d’arròs. 

“La meua intenció ha sigut la de donar resposta a la demanda que existia a la nostra ciutat i que no s’havia cobert. Amb esta oferta de productes de marxandatge, els visitants, i la ciutadania en general, podran disposar d’una varietat d’articles com succeeix en la majoria de poblacions. L’Ajuntament està per a donar un servei i, per això, es posaran a la venda a preus molt econòmics que, en breu, seran públics. Tota aquella persona interessada, podrà adquirir-los en la Tourist Info”, va explicar la regidora de Turisme, Manoli Egea, qui va mostrar la seua satisfacció per oferir un servei que fins hui Sueca no tenia.

L’alcalde i la regidora de Turisme presentaren els nous productes. AJ. DE SUECA

A més d’en la Tourist Info, “des de la Regidoria estem treballant perquè, en un futur, els comerços de la ciutat interessats disposen també d’una oferta d’estos productes per a poder vendre a la seua clientela, tal com ens han sol·licitat”, va indicar Manoli Egea. 

Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va valorar molt positivament esta iniciativa del departament de Turisme de l’Ajuntament, “la regidora ha volgut disposar d’una provisió de material de la Marca Turística per a donar resposta a la demanda de visitants que acudeixen a la nostra ciutat i volen emportar-se un record. Per la nostra part, continuarem treballant en l’impuls i potenciació de l’oferta turística de Sueca, que ve reflectida en la marca que hem creat en esta legislatura i que contempla diferents aspectes de la ciutat, com ara el gastronòmic, cultural, arquitectònic i paisatgístic”.

Més llegits