Dilluns, 29 maig, 2023
IniciAltres notíciesLa JQCV convoca les proves de coneixements de valencià d’este 2023

La JQCV convoca les proves de coneixements de valencià d’este 2023

El període per a la matriculació telemàtica s’iniciarà el 2 de maig

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) ha anunciat la convocatòria de les proves de coneixements de la nostra llengua per a l’any 2023. El calendari de matriculació i de proves ja estan disponibles a la pàgina web de la JQCV.

El període de matrícula telemàtica per als nivells bàsics A2, B1 i B2, serà del 26 al 30 de juny, ambdós inclosos, sense necessitat de petició prèvia de torn. En el cas dels nivells C1 i C2, caldrà fer una sol·licitud de torn de matrícula (cita prèvia) com a requisit previ a la matriculació fins que s’esgoten els torns. Des de les 9 hores del dia 6 de juliol, fins a les 9 hores del dia 10 de juliol en el cas del nivell C1; i des de les 10 hores del dia 6 de juliol fins a les 10 hores del dia 10 de juliol al nivell C2.

El període de matrícula telemàtica dels llenguatges específics (Llenguatge administratiu, Llenguatge als mitjans de comunicació i Correcció de textos) serà del 2 al 5 de maig de 2023, ambdós inclosos, sense necessitat de petició prèvia de torn.

La JQCV ha convocat 43.000 places per a les proves de valencià. El 14 d’octubre es faran en 24 seus diferents les proves escrites de tots els nivells, mentre que les orals es repartiran entre els dissabtes 21 i 28 d’octubre i 4 de novembre.

Cal destacar que estes proves són molt importants per a aquelles persones que necessiten acreditar el seu nivell de coneixements de valencià per a finalitats acadèmics o laborals. Els interessats a realitzar les proves poden trobar tota la informació sobre la convocatòria i el procediment de matrícula a la pàgina web de la JQCV, www.jqcv.gva.es, així com les dates de realització de les diferents proves. És rellevant que els interessats revisen la informació i els requisits amb deteniment abans de procedir a la matrícula.

Més llegits