Dilluns, 20 març, 2023
IniciFallesLa JLF reconeix l'ajuda que rep amb les seues espigues d'or honorífiques

La JLF reconeix l’ajuda que rep amb les seues espigues d’or honorífiques

La Mesa de Seguiment de les Falles i Sanitat Pública, la periodista Paloma Gutiérrez i la Policia Local de Sueca, reconeguts

El centre cultural Bernat i Baldoví va acollir, el passat 26 de febrer, l’acte de lliurament dels bunyols d’or amb fulles de llorer i brillants, màxima distinció que atorga la Junta Central Fallera de València. Al mateix temps es van fer entrega les espigues d’or, distinció que concedeix la Junta Local Fallera de Sueca als fallers majors de seixanta anys que tinguen una trajectòria com a fallers consolidada.

Este any i de manera excepcional, la Junta Local Fallera de Sueca va fer entrega de la seua màxima distinció, l’espiga d’or honorifica, no a dos persones o entitats, sinó a tres, en reconeixement de la seua labor en pro de les falles de Sueca, per realçar i enaltir la festa fallera i per vetllar per la seua continuïtat.

Els tres reconeixements de la JLF. JLF SUECA

La primera a rebre este guardó va ser la Mesa de Seguiment de les Falles i Sanitat Pública, “per la seua gran tasca en preservar i impulsar la festa de les Falles durant la pandèmia”.

La següent en recollir esta distinció va ser la periodista Paloma Gutiérrez Muñoz, per “estar sempre al costat de JLF Sueca, en qualsevol moment que se la necessita”.

L’últim d’estos guardonats amb esta màxima distinció va ser la Policia Local de Sueca, en reconeixement de la seua “gran labor en mantenir la seguretat i integritat de tot el col·lectiu faller”.

spot_img
spot_img

Més llegits