Dilluns, 20 març, 2023
IniciFallesLa JLF presenta el llibre commemoratiu pel seu 50 aniversari

La JLF presenta el llibre commemoratiu pel seu 50 aniversari

En l’acte també es van interpretar peces del Mestre Serrano

El Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir la presentació del llibre que s’ha editat en commemoració del 50 aniversari de la Junta Local Fallera de Sueca. L’acte va servir, així mateix, per a presentar la gravació del concert que van oferir en eixe mateix escenari, el mes d’octubre passat, les bandes Ateneu Musical i Unió Musical de Sueca, l’Agrupació Musical del Perelló i el cor Echo Vocis, amb motiu de l’estrena de la peça composta per Juan Falcó Andrés titulada 50 anys de la JLF. En la gravació, que va ser possible gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura, poden trobar-se altres composicions com ara l’himne Falles de Sueca, compost també per Juan Falcó i interpretat pel cor Echo Vocis; Sueca, de Lucia Burguera; Mareny de Barraquetes, de Santiago Escrivà; El Perelló, de Vicente Llorens; Del Perelló a Catarroja, de Francisco Serrano; Vents al vent, de Borja Granell; i Joanet i Pepe i Conrado Meseguer, de César Murillo. 

L’acte de presentació del llibre commemoratiu i la gravació del concert, va comptar amb la presència de la regidora de Festes, Gema Navarro; el regidor de Cultura, Vladimir Micó; els també regidors Joan Carles Vázquez i Carmen Pérez; les falleres majors de Sueca, Clara Boix i Aitana Adsuar, i les seues corts d’honor; el president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós; les persones responsables de la publicació i altres membres del col·lectiu faller, a més del públic assistent. 

“L’Ajuntament, com no podia ser d’una altra manera, ha col·laborat en esta commemoració perquè 50 anys no es compleixen tots els dies i la Junta Local representa a tot el col·lectiu faller del nostre municipi i és l’encarregada d’organitzar una gran varietat d’actes que engloben la cultura interfalles al llarg de l’any. A més, s’aprofitarà per a presentar la gravació en format USB que s’ha volgut realitzar del concert oferit el passat octubre, donada la seua importància per al col·lectiu faller i per a tota la ciutat”, va explicar el regidor de Cultura, Vladimir Micó

El president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, va assenyalar que, amb l’acte de presentació del llibre commemoratiu, finalitza la Setmana Cultural organitzada amb motiu del 50 aniversari. “Es tracta d’una publicació especial en la qual la Junta Local s’ha involucrat i ha treballat moltíssim, recopilant tota la informació possible d’estos 50 anys d’història. A més, presentarem la gravació del concert que van oferir les nostres bandes i que recull peces molt importants”. 

L’acte va finalitzar amb el recital líric a piano oferit pel tenor José Manuel Mas, la soprano Carmen Muñoz i el pianista Shlomo Rodríguez, els quals van interpretar peces del Mestre Serrano en complir-se també en este 2023 el 150 aniversari del seu naixement.

NOTÍCIA RELACIONADA

spot_img
spot_img

Més llegits