Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciFallesLa JLF de Sueca celebra el seu 50 Aniversari amb una Nit...

La JLF de Sueca celebra el seu 50 Aniversari amb una Nit de Gala

L’acte va ser dedicat a totes les persones que han treballat per les Falles de Sueca

La Junta Local Fallera de Sueca va celebrar, el passat divendres 17 de febrer, un acte i un sopar de Gala per commemorar el 50 aniversari de la seua creació.

La sala Santy de Cullera va ser el lloc escollit per immortalitzar l’efemèride, que va ser presidida pel president nat de la JLF i alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, el president executiu, Bernardo Garrigós, i les Falleres Majors 2023, Aitana Adsuar i Clara Boix, acompanyades de les seues Corts d’Honor.

La gala va ser dedicada a totes les persones que al llarg dels 50 anys d’història han treballat i dedicat part de la seua vida a engrandir la història de les Falles de Sueca.

Les comissions de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes amb els seus actuals representants van ser partícips a l’acte. Però l’emotiu homenatge va ser per als presidents i Falleres Majors de tota la història de la JLF. A tots ells se’ls va obsequiar amb el llibre, la gravació del concert homenatge i la insígnia commemoratius del 50 aniversari. Un a un van ser nomenats, primer les comissions amb els seus representants, els antics presidents i després totes les Falleres Majors i les seues Corts d’Honor dels 50 anys d’història de JLF.

L’acte també va comptar amb l’assistència del diputat al congrés, Joan Baldoví, la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, el diputat provincial de Turisme i alcalde de Cullera, Jordi Mayor, el director general de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, la regidora de Festes, Gema Navarro, el regidor de Cultura, Vladimir Micó, una gran representació de regidors dels Ajuntaments de Sueca i Cullera, alcalde i regidora de Festes de l’Ajuntament del Perelló i els representants de les comissions falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes. També assistiren una representació de la delegació de Juntes Locals de la Junta Central Fallera i de la JLF de Cullera i corts d’honor i antics membres de la JLF.

Finalitzà l’acte amb unes paraules de la consellera d’Educació, Cultura i Esport i la interpretació de l’himne regional.

Més llegits