IniciEsportsLa final de futbol femení es podrà viure a vora mar

La final de futbol femení es podrà viure a vora mar

L’Ajuntament de Sueca instal·larà tres pantalles gegants (a les Palmeres, Motilla i al Casal Jove) per a veure la important cita esportiva de futbol femení

L’Ajuntament de Sueca es bolcarà amb la selecció espanyola de futbol femení i instal·larà fins a tres pantalles gegants perquè la població puga seguir la gran final del Mundial que diumenge que ve al migdia enfrontarà a Espanya amb Anglaterra. D’esta manera, “l’històric partit”, tal com l’ha definit el regidor d’Esports, Julián Sáez, ajuntarà a l’afició en el Casal Jove de Sueca i a les platges de Les Palmeres i Motilla.

Des que les xiques van aconseguir la classificació per a la final hem rebut moltes peticions perquè des de l’Ajuntament instal·làrem pantalles com solíem fer quan els xics de la selecció o del València CF jugaven una final de qualsevol competició. En tractar-se d’esta època de l’any i tindre a la població repartida entre la ciutat i la zona marítima oferirem tres punts per a poder disfrutar de la final i animar a les jugadores en comunitat“, ha assenyalat Sáez. 

La pantalla del Casal Jove s’instal·larà amb la col·laboració del Club Futbol Promeses Sueca, que enguany, a més, introduirà el futbol femení en la seua estructura. “Volem que els suecans i les suecanes, i també els nostres estiuejants, disfruten del partit tant en el nucli urbà com a primera línia de platja. Este Ajuntament té clar que cal donar visibilitat a l’esport femení i el diumenge ho tornarem a demostrar“, ha apuntat Sáez, que ha agraït també la implicació de les regidories de Turisme, Serveis Municipals i Joventut.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha aprofitat per a animar a la població a disfrutar junts de l’Espanya – Anglaterra. “No tots els dies es juga una final d’un Campionat del Món de futbol. Esperem que el diumenge siga una festa i des de Sueca pugam fer arribar també el nostre alé fins a Austràlia a les jugadores“, ha finalitzat Vázquez.

Més llegits