Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciSUECALa festa infantil d'acomiadament de l'any aconsegueix un gran èxit de participació

La festa infantil d’acomiadament de l’any aconsegueix un gran èxit de participació

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, va organitzar el passat dia 31, a les 12 del migdia, una festa especial per a tots els xiquets i xiquetes de Sueca amb motiu de la celebració de la Nit de cap d’any. Des del consistori han mostrat la seua satisfacció pel gran èxit aconseguit, ja que la festa Xiquibell va reunir centenars de famílies que no van voler perdre l’oportunitat d’acomiadar l’any amb multitud d’activitats i jocs pensats per als més xicotets de la casa.

“Una vegada la situació sanitària ens ha permés realitzar celebracions en les quals es podien produir concentracions de persones, vam decidir organitzar esta festa infantil per a acomiadar l’any. Estem molt contents perquè ha sigut un èxit rotund de participació i han sigut moltes les persones que ens han felicitat per la iniciativa”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, qui ha explicat també que, des de l’Ajuntament, es van organitzar una sèrie de jocs i altres activitats que van fer les delícies dels xiquets i xiquetes, com ara atraccions mecàniques; castells inflables; puestos de menjar gratuït amb gofres, crepes o roses; i tallers infantils perquè ells mateixos crearen les seues pròpies xapes d’any nou. Tot això amenitzat amb la música del DJ local Kilo, i amb màquines de neu artificial i confeti.
“Volem donar les gràcies a totes les persones que van assistir i van contribuir al fet que fora una jornada tan especial. Esperem que la festa es consolide en el temps donada la gran acceptació que ha tingut esta primera edició”, ha afirmat Joan Carles Vázquez.

Més llegits