Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECALa ciutadania respon als bunyols més solidaris

La ciutadania respon als bunyols més solidaris

L’Associació Local Contra el Càncer de Sueca recapta fons que ajuden a la investigació

L’Associació Local Contra el Càncer de Sueca, amb la col·laboració de l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç i Mercats, va dur a terme, el divendres 10 de març i el dissabte 11 en el mercat central, la seua tradicional venda dels bunyols solidaris amb l’objectiu de recaptar fons que ajuden a la investigació contra la malaltia.

Les participants en esta recaptació inverteixen moltes hores. AECC SUECA

Es tracta d’una iniciativa de l’associació que es realitza des de fa anys i que compta sempre amb una gran acceptació per part de la ciutadania. “Són dos dies de molta faena, però és molt gratificant perquè la gent es bolca i acudeix a comprar-los massivament. Comptem amb el patrocini de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Mercats, i, a més, les parades del Mercat també col·laboren amb la nostra associació comprant tíquets per a poder oferir després als seus clients”, segons va explicar la presidenta de l’Associació Local Contra el Càncer de Sueca, Sacra Ortells. En l’última edició dels bunyols solidaris es van aconseguir recaptar 2.054 euros, una quantitat que es destina íntegrament a la investigació. A més de la Regidoria de Comerç, l’associació compta també amb la col·laboració de moltes persones que han donat carabasses per a cuinar els bunyols. 

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; i la regidora de Comerç, Manoli Egea; van acudir al mercat per a mostrar tot el seu suport a la iniciativa solidària de l’associació. “Amb accions així s’aconsegueix visualitzar, una vegada més, la labor tan fonamental que realitzen des de l’associació. A més, es pretén conscienciar a la ciutadania sobre la importància dels hàbits de vida saludable. Hui és un dia solidari i l’Ajuntament no podia deixar de ser ací present per a mostrar la seua total col·laboració amb una causa que contribueix a la investigació contra esta malaltia”, va expressar l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

Més llegits