Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECAJulián Sáez, actual regidor de Comunicació, serà candidat a l’alcaldia de Sueca...

Julián Sáez, actual regidor de Comunicació, serà candidat a l’alcaldia de Sueca pel GISPM

L’actual portaveu municipal va comptar amb el suport del 100% dels militants de la formació independent en l’última Comissió

El regidor de Comunicació a l’Ajuntament de Sueca, Julián Sáez, serà el candidat a l’alcaldia de la ciutat pel Grup Independent de Sueca, Perelló i Mareny (GISPM) el 2023.

L’actual portaveu municipal del GISPM va comptar amb el suport del 100% dels militants de la formació independent a la Comissió celebrada este divendres per triar al cap de llista per als comicis municipals de maig de 2023. “Si els meus companys i companyes han considerat, i a més per unanimitat, que he de ser el candidat a l’alcaldia, el meu sentit de la responsabilitat em diu que toca fer un pas endavant i assumir el repte. Em sent molt afortunat de comptar amb el suport de la meua família i d’estar envoltat d’un grup de gent al servei de Sueca i d’un projecte de partit local, independent i amb una filosofia molt clara”, apunta Sáez.

Julián Sáez.

Segons l’alcaldable pel GISPM, “el principal actiu amb què compta Sueca és la seua gent, més de 27.000 persones que quan parlen se’ls ha d’escoltar i no ignorar-les. Els suecans i les suecanes han de ser partícips del projecte de ciutat que volem. L’Ajuntament ha de comptar amb ells, sí o sí. En cas contrari no anem pel bon camí”.

Julián Sáez va avançar que durant els propers mesos “tal com hem fet durant estos últims tres anys i mig, des del GISPM seguirem escoltant la ciutadania i les associacions que ens vulguen transmetre els seus problemes, suggeriments i inquietuds”. “Potser per la meua professió de periodista i per haver viscut durant tants anys la política local des d’eixa altra perspectiva, tinc un concepte d’ella que segurament altres no poden tindre. Des que vaig assumir el càrrec de regidor, sempre que he pogut he intentat portar a la pràctica el que jo entenc que ha de ser la política local”, va finalitzar Sáez.

Regidor de Comunicació

Julián Sáez, de 44 anys, va ocupar el segon lloc de la llista del GISPM a les Municipals del 2019, liderada aleshores per qui fora alcalde entre el 2011 i el 2015, Salvador Campillo. Després d’eixos comicis, Sáez va prendre possessió de l’acta de regidor i, a més, es va convertir en portaveu del Grup Municipal del GISPM després de la renúncia de Campillo a recollir l’acta d’edil per motius personals. Durant esta legislatura, Julián Sáez i Noelia Benedito han format el Grup Municipal del GISPM, que des de l’oposició ha gestionat les regidories de Comunicació i Hisenda.

Més llegits