Dissabte, 25 març, 2023
IniciSUECAJosé Luis Ribera deixa el Partit Popular

José Luis Ribera deixa el Partit Popular

“Des de fa molts anys hi ha una sèrie de persones que no apareixen però van per darrere i volen manar del partit”

José Luis Ribera ja és història del Partit Popular. El fins fa poc màxim responsable de la formació a Sueca va rescindir el seu compromís amb les sigles després de comprovar com  la maquinària autonòmica havia posat fi al seu periple al capdavant dels populars del municipi. Enrere queden ja les dos últimes candidatures de 2015 i 2019 on va ser cap de cartell. En la primera oportunitat va estar en l’oposició, mentre que fa quatre anys va formar un govern que, a pesar de les inicials crítiques rebudes per part de molts sectors per tractar-se d’un pacte quasi a contracorrent, a la fi no ha tingut entrebancs complicats entre aquells que van signar en aquella ocasió.  

José Luis Ribera, en una imatge d’arxiu. SUHECA.COM

Ara, 35 anys després d’afiliar-se al partit, José Luis Ribera diu adeu al PP amb un sabor més agre que dolç per com l’han tractat en els últims mesos. “Ahir vaig presentar una carta dura, però reflexiva, a la direcció autonòmica i provincial del partit per dir-los que ho estaven fent malament. Després de 35 anys d’afiliació em puc permetre el luxe de dir-los com de malament estan fent-ho i la deriva que els va a portar estes decisions”, va indicar a Suheca.com.

Pel que respecta a la junta extraordinària celebrada el passat dijous on va presentar la dimissió, Ribera va assegurar que “alguns tracten de vendre-ho com un èxit però és un paripé en el qual no he volgut participar. Quan una agrupació no té junta directiva és la junta gestora del partit la que exerceix la direcció. A Sueca són 7 les persones que conformen esta junta gestora, on està Carolina Torres. No sol ser habitual que quan avaluen a una persona, en este cas a la candidata, ella participe”, segons l’actual regidor d’Agricultura i Consell Agrari. “És com si un alumne es corregira el seu examen en companyia del tribunal. No té sentit. Només per qüestió deontològica, en esta situació s’haguera hagut d’apartar, però es va empenyorar en participar”, afirma Ribera, qui assegura que Carolina Torres no haguera estat triada “si s’haguera fet com toca, ja que hagueren decidit 6 persones i el més segur és que amb el meu vot a favor meu i un 3 a 3 haguera decidit el vot de qualitat que era el meu. Jo hauria tornat a ser el candidat”.

Ribera indica que va fer “el que em corresponia. Si València no m’anava a ratificar, encara que comptava amb molt de suport dels afiliats, per a què anàvem a fer-ho més llarg? Acabem amb este paripé i ja està”

Decebut

Per altra banda, José Luis Ribera va afirmar sentir-se “decebut amb alguns companys que un dia diuen una cosa i l’altre, altra. Deixe el partit després de prendre possessió fa sis mesos de la gestora perquè veig com està el partit”. Precisament contra eixa part dels qui conformen el PP a Sueca va tindre algunes paraules: “La realitat del partit des de fa molts anys és que hi ha una sèrie de persones que no apareixen però van per darrere i volen manar del partit. Un dia diuen blanc i l’altra negre i sempre acaben fent el que els dona la gana. Per això vaig presentar la dimissió i me’n vaig anar a casa”. I ho va anunciar també en una assemblea participativa celebrada el mateix dijous entre els afiliats, on va indicar ser “una persona democràtica, transparent i participativa i no admet ingerències”

Finalment, Ribera no va descartar continuar en la política després d’eixir del PP, encara que no va confirmar si ho faria integrant-se en altra candidatura o conformant un nou partit a Sueca. “En primer lloc, vaig a fer una reflexió personal i vore cap on aniran els meus esforços a partir d’ara. He rebut moltes cridades i suports de diferents sectors. Hi ha molta gent que està satisfeta en la tasca que he dut a terme durant els últims quatre anys. És gent que tracta que no me n’isca de la política. Ara entre en un període de pensar què faré. No tinc res decidit, perquè he de meditar la decisió en la meua dona i la meua família. Vorem què és el que passa al final”.

NOTÍCIA RELACIONADA

spot_img

Més llegits