Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciEl PerellóJosé Codoñer, candidat a l’alcaldia del Perelló per LAP

José Codoñer, candidat a l’alcaldia del Perelló per LAP

Els militants i simpatitzants tornen a triar l’empresari i sumen noves cares per acabar amb anys de PSOE i PP 

José Codoñer serà l’alcaldable per L’alternativa El Perelló (LAP) a les pròximes eleccions municipals de maig 2023 després de ser proposat pel comité executiu i ratificat amb el vot unànime de tots els afiliats en l’assemblea general celebrada el 30 de gener de 2023.

Codoñer repeteix com a candidat després d’haver aconseguit portar al seu partit a ser una de les forces polítiques més importants de la localitat. Consagra una dilatada trajectòria en funcions de representació i consens dins de l’associacionisme local, és, a més, professor d’Educació General Bàsica en l’especialitat de Ciències i actualment està jubilat, després d’una llarga trajectòria com a empresari d’hostaleria.

José Codoñer. LAP

L’alcaldable es va definir com “una persona treballadora, responsable, honrada, amb experiència i pròxima als seus ciutadans” i va agrair a tots els afiliats i simpatitzants la seua implicació. Així mateix, es va mostrar “il·lusionat amb la ferma imatge de suport” transmesa pels seus companys i companyes. Codoñer és conscient de “la gran responsabilitat que comporta el càrrec” al qual aspira, però, alhora, es va mostrar tranquil per “comptar amb un gran equip”, al qual va qualificar “d’imprescindible i necessari per a dur a terme la tasca de fer del Perelló, un Perelló millor”.

Codoñer va manifestar que la proximitat amb els veïns i veïnes, un projecte on cap tothom i una gestió transparent han estat claus perquè cada vegada més ciutadans se sumen al projecte de L’alternativa i va donar la benvinguda a les noves incorporacions al comité executiu de Joaquín Collado en la secretaria de Turisme, Jorge Puchades en la de Comunicació, María Aliaga en la d’Educació, Salvador Micó en la d’Agricultura, Sonia Llopis i Vicente Llopis en la de Seguretat Ciutadana i Òscar  Torrado en la de Serveis i Platges.

Proximitat

Durant les pròximes dates començarà formalment la precampanya, periple que centraran, sobretot, “a recollir les veritables necessitats dels veïns i veïnes de la localitat per a així elaborar un programa electoral participatiu”. En este sentit, Codoñer i el seu equip van insistir en la seua voluntat d’escoltar de manera directa la voluntat del poble i encoratgen a tots els ciutadans a presentar les seues propostes, inquietuds i projectes, mitjançant la campanya “La teua opinió SÍ que importa”. 

Per a dur a terme esta campanya, L’alternativa ha posat a la disposició dels veïns i veïnes la web www.sugerencias.lalternativa.es, els seus canals oficials en xarxes socials i una bústia on s’escoltaran totes i cadascuna de les seues propostes. Al mateix temps,  Codoñer es reunirà amb tots els col·lectius de la població amb la finalitat de recollir les inquietuds i necessitats que puguen tenir. “Des de L’alternativa continuarem treballant per a fer realitat un canvi polític en l’ELM del Perelló”, van indicar.

Més llegits