IniciMareny de BarraquetesJordi Sanjaime continuarà sent l'alcalde del Mareny de Barraquetes

Jordi Sanjaime continuarà sent l’alcalde del Mareny de Barraquetes

El PSOE governa a l’EATIM des del 2007

Les eleccions municipals del 28 de maig en el Mareny de Barraquetes van confirmar la continuació del socialista Jordi Sanjaime com a alcalde de la població després d’aconseguir el suport de 235 persones. El PSPV-PSOE marenyer ampliarà quatre anys més una alcaldia que va obtenir l’any 2007, ja fa 16 anys.

La jornada va comptar amb tensió en el recompte de vots fins l’últim moment. La formació política Més Mareny, amb la candidata a l’alcaldia Neus Beltrán, va estar a pocs vots de fer un ‘sorpasso’. Finalment, l’agrupació independent va sumar 196 vots i va quedar relegada a l’oposició una vegada més. Per la seua banda, Ciudadanos va obtenir 27 vots i el Partit Popular, 29.

“El PSOE del mareny vol donar les gràcies a tota la gent que va participar el 28 de maig en les eleccions al Mareny de Barraquetes. Agrair a tots que continue viva la democràcia, ja que és molt important cada 4 anys poder triar els representants del poble. Especialment, volem agrair a tots els que confiaren en nosaltres i ens donaren de nou l’alcaldia. Seguirem treballant per a millorar la vida dels veïns i veïnes del Mareny i millorar el nostre poble”, van indicar.

Més llegits