IniciSUECAJa se sap qui vindrà a les Festes de Sueca

Ja se sap qui vindrà a les Festes de Sueca

Macaco, Kate Ryan i la tornada d’OBK a Sueca, els plats forts de setembre

A falta de cinc mesos per a l’inici de les Festes de Sueca ja es coneixen alguns dels artistes que es deixaran caure durant setembre per Sueca. L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Festes, ha volgut avançar part de la programació que està preparant per a les pròximes Festes Majors del municipi que se celebraran el mes de setembre.

La idea, assenyala la regidora de Festes, Gema Navarro, “és aglutinar en estos dies de festa, una sèrie d’actes molt variats perquè gaudisca la ciutadania, acoblant-nos a tots els gustos i edats”.

Així, el programa inclourà les actuacions d’artistes nacionals com ara Macaco i OBK (qui ja van estar a Sueca fa tres decades), i també de caràcter internacional com Kate Ryan, qui va representar a França en Eurovisió l’any 2006.

“A més, s’oferiran les actuacions de l’orquestra Euforia i de les nostres bandes de música. I per als més xicotets de la casa, s’inclouran jornades de jocs i espectacles musicals perquè gaudisquen molt d’eixos dies”, ha explicat Gema Navarro, qui ha avançat també que “generalment, les actuacions seran de caràcter gratuït perquè puguen gaudir-les el màxim nombre de persones. Per això, m’agradaria animar a la ciutadania, i visitants, al fet que ens acompanyen i compartisquen amb nosaltres eixos dies tan importants per al municipi”.

Més llegits